Login/Registracija

Željko OTKRIO KOJI ČLAN ŽIRIJA JE MARIJI PARAMETAR za izbor pesama

U vokale sposobnosti Željka Vukčevića smo se uverili u prošloj sezoni, a u ovoj u to da se i tek kako dobro snalazi i kada je u pitanju pokret i energija na sceni.


Iako je njegova mentorka, Marija Šerifović bila skeptična kada se Željko pre nekoliko krugova pojavio u crnogorskoj narodnoj nošnji, ovaj nastup bio je pun pogodak i usmerio njihov dalji rad.

– Nekako se i Marija opustila ove godine i od mog prvog eksperimenta u nošnji, kada iako nije bila to, desilo se šta se desilo i došao sam na sledeću probu i rekla mi je: „Sad sve može, sve možemo sad, šta misliš malo repa, ajde da se igramo do kraja“– ispričao je takmičar u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.


U četvrtfinalu ceo studio je podigao na noge kada je izvodio numeru „Đe se kupaš“, a prilikom kretaivnog procesa osmišljavanja ovog nastupa brinuli samo o jednom članu žirija.

– Razmišljali smo šta i kako i dođemo do Who see i „Đe se kupaš“, ja se zbunim: „Da li znaju svi to?“ kaže ona: „Kako ne znaju, to i Bosanac zna“. Ja hteo nešto od Dina Merlina kaže ona „Ne zna to Bosanac“ (smeh) i tako je nastao na kraju miks– otkriva Vukčević.


I u narednom krugu Željko obećava još jedan drugačiji i zanimljiv nastup.

– Biće opet nešto miks i zanimljivo, stvarno se igramo. Prva pesma bude uvek moja fah, a druga nešto zanimljivije i meni i vama i publici– kaže takmičar.

Ekipa našeg portala prošle godine posetila je Željka u njegovom domu u Podgorici što možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić