Login/Registracija

Zbog Popovićevog PRESEDANA par slavio, Mara našla zamerku: „Kao da niste MUŽ I ŽENA“

Kada je Saša Popović prvi put u ovoj sezoni „Zvezda Granda“ čuo Dajanu i Nemanju Semlekana iz Zrenjanina, odmah je napravio presedan i odlučio da ovaj bračni par nastupa zajedno u takmičenju.

Za mentora su odabrali Cecu Ražnatović sa kojom su za drugi krug odabrali pesme „Kao led, kao žar“ i „Što se mala uobrazi“.

Već sa izlaskom na scenu bilo je jasno da je Popović uradio pravu stvar za ove takmičare, a to je potvrdila i publika u studiju koja ih je dočekala ovacijama. 

Da je pun pogodak odluka da se zajedno bore za prestižnu titulu zvezde dokazuje i maksimalnih šest „da“ koje je bračni par dobio u drugom krugu. 

– Hvala mentoru na svemu – poručio je Nemanja nakon maestralnog nastupa, a radost zbog direktnog prolaska u treći krug nije mogla da sakrije ni Ceca koja je odmah prišla da im čestita i poljubi ih.

– Vidite koliko je bolje kad ste u paru. Bilo je lepo, interesantno –  konstatovao je Popović, a Ana Bekuta dodala da su bili divni i da im je odličan odabir pesama. 

Marija Šerifović takođe je bila oduševljena Sašinom odlukom da nastupaju zajedno, ali im je našla jednu malu zamerku. 

– Verovala sam vam. Malo ste mi bili hladni, kao da niste muž i žena. Dajte malo intime, pokažite da ste bračni par – nasmejano je navela, dok je Dragana Stojković Bosanac dodao: 

– Meni ste bili super. Više mi se dopada kako peva Dajana, bila je perfektna. Nemanja se malo plašio, ali možda je to bila ljubav da nju ne poklopi, ali ona je odlična, perfektna.

Đorđe David istakao je da ga je Nemanja „kupio“ još u prvom krugu, kada je na Popovićevu odluku da nastupaju zajedno rekao da se plaši da ne pokvari put svojoj supruzi. 

– Dečko, ti si pokazao da si ozbiljan zmaj, od mene si odmah dobio glas. Koliko si napredovao to ćeš čuti u emisiji – rekao je Đorđe, dok je ostatak članova žirija potvrdio da su bili odlični. 

Mentorka nije mogla da sakrije sreću što su njeni miljenici prošli direktno, a im se za kraj obratila. 

– Jesam li bila u pravu za drugu pesmu? Naravno, oni su malo bili skeptični, ali rekla sam da će ta pesma da unese radost i vedrinu u studio. Znala sam da će to dobro doneti, em što su lep par, em su divni, prelepi mladi ljudi, ja ih poznajem dugo. Ljubim vas – poručila je Ceca. 


Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić