Zbog komentara žirija Snežana na kandidata besna kao ris: „Sve si uprskao“ Popović morao da reaguje

ipiccy image 17 7

Uvereni da će se ovog puta predstaviti u najboljem svetlu i u nadi da zaslužuju naredni krug takmičenja večeras su kao sedmi takmičarski par na veliku scenu Grand produkcije stala dva kandidata iz Vojvodine, dvadesettrogodišnja Marija Stamenković iz Kovina i dvadesetčetvorogodišnji Igor Knežević iz Žablja.

Marija je u ovom krugu zapevala „Dođi u pet do pet“ i „U meni jesen je“, a Igor „Sin“ i „Lepotica grada“.

Tokom nastupa takmičare su zdušno podržavali njihovi mentori, Mariju Svetlana Ražnatović, a Igora Snežana Đurišić. Očekivano ili ne, tokom izvođenja prvog kruga pesama glasova nije bilo, a u istom ritmo žiri je nastavio i tokom naredne dve numere što je zabrinulo Voju Nedeljkovića.

Da li je to žiri objavio štrajk? – zapitao se voditelj.

IMG 3159

Iako su kandidati dali sve od sebe da nastupoma zabave članove žirija, ali i publiku ovog puta im to nažalost nije pošlo za rukom. Ovaj duel završen je sa tri glasa za svakog kandidata, te ni jedan kandidat nije prošao direkno u naredni krug takmičenja.

Odluku muzičkog žirija prva je prokomentarisala Marija Šerifović:

-Kandidatkinja broj jedan je bila neubedljiva i neatraktivna. Nije bilo ni krvi, ni mesa, ni borbe kao neka muzika koja može i ne mora. Nije bilo falševa, ali je bilo kao neka muzika koju pustiš dok kuvaš, čistiš spremaš. Igore, ovo je tvoj najgori krug. Inače pevaš strava, ali večeras ti ništa nije išlo na ruku.

-U ovom duelu bi kandidatkinji dala prednost, prva pesma mi je bila jako simpatična. Lepo izgledaš, a kandidat broj dva kao da mu nije bio dan. Kao da peva neka druga osoba -dodala je Viki Miljković.

dosledno

Slično mišljenje deli i Ana Bekuta:

Kandidatkinja je izabrala pesme u kojima je pokazala sve svoje mane, u drugoj pesmi si bila jako loša. Što se Igora tiče nije bio tvoj dan uopšte, nešto mu se desilo na energetskom nivou. Nikako nisi mogao da se iščupaš odatle – zaključila je pevačica.

Sa Anom se kao i u većini slučajeva složio Dragan Stojković Bosanac, pa nešto opširnije prokomentarisao:

-Dao sam vam glasove da prođete u baraž. Tvoja usiljenost da budeš razdragana ti nije uspela. Druga pesma mi nije jasna. Glasao sam da ne bude „Seča Knezova“. Drugi kandidat, tebe je koštala druga pesma, jer kad krene onaj ritam trebao si da seckaš pesmu. Sada sam blag tokom komentarisanja jer sam se prilično umorio – rekao je harmonikaš.

IMG 2844

Jako mi je drago što smo usvojili standarde. Ove interpretacije po mom miišljenju nisu za peti krug, zato nisam glasao – kratko je dodao Mili, a Đorđe je nastavio:

-U četvrtom krugu svi imaju glas i barataju materijom. Kandidatkinji bih dao prednost, a što se tiče Igora koji je do sada razvaljivao, u šoku sam prosto!

ceca 1

Završnu reč imale su mentorke, Snežana i Svetlana Ražnatović:

Šta se desilo Igore, nije mi jasno? – pitala je svog pulena vidno uznemirena pevačica dok ju je Popović smirivao, pa nastavila:

Sada sam tužna, razočarana i ljuta. Sve si uprskao! Uzalud se trudimo i ti i ja. U baražu daj sve od sebe.

Marija malo više energije u baražu, daj sve od sebe. Znam da ti to možeš. Srećno! – poručila je Ceca svojoj kandidatkinji.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk