Login/Registracija

Žarko Madžić GRLI I LJUBI pravu lepoticu, a za sve je KRIV Dejan Milićević

Tokom učešća u „Zvezdama Granda“ Žarka Madžića proglasili su za najpoželjneg takmičara, a interesovanje za ovim zgodnim momkom ne jenjava ni nakon završetka serija. Svakom novom objavom na Instagramu srpski Džejson Mamoa zapali društvene mreže, a poslednjom u nizu, u kojoj je u zagrljaju misice Eme Levatov, zaintrigirao je i zabrinuo ženske fanove da više nije solo. 


Ekipa Grand Online portala kontaktirala je pevača i saznala da su zapravo Dejan Milićević i Mirko Pučinjašević kumovali novom prijateljstvu i saradnji sa misicom.

Naime, Žarko je nedavno snimio prvu pesmu „U srce ti se kunem“, za koju je angažovao pravi tim stručnjaka, među kojima se našla i misica. 

– Emu i mene je zapravo upoznao Mirko i to na dan snimanja. Bilo je baš zanimljivo na setu i mogao bi o tome da pričam ceo dan (smeh). Sve je bilo super, od ekipe koja je bila toliko harizmantična i pozitivna, pa sve sanog posla koji je išao tako glatko – započinje priču Madžić i dodaje da je prezadovoljan kako je sve ispalo.


– Ema je odradila sjajan posao i odlilčno se snašla pred kamerama. Mada, moram da vam priznam da je u početku bilo malo stegnuto jer smo se pola sata pre snimanja i upoznali. Što se tiče samog spota i kadrova sa lepom Emom, nema nikakvih eksplicitnih scena kao što mnogi misle, spot je pravi ljubavni – otkriva Žarko i kroz osmeh dodaje da su mu taista „legle“ emotivne scene sa ovom lepoticom.

– Najteže mi je palo kada je trebalo da se posvađamo u spotu. Tu je toliko smeha bilo da nam je trebalo više od 15 minuta da se smirimo i snimimo tu scenu – kaže jedan od najzgodnijih takmičara popularnog takmičenja, čija se premijera novog singla očekuje već u septembru.

Žarko je nedavno otvorio vrata svog stana i pokazao da u njemu krije pravi mamac za žene. O čemu se radi, pogledajte OVDE ili u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić