Login/Registracija

Zamalo da PROPUSTI PRILIKU ŽIVOTA: “Srećom, tata me je ISTERAO“ (VIDEO)

Zahvaljujući “Zvezdama Granda“, pevačica Biljana Sečivanović danas uživa veliku popularnost. Takmičenje ju je proslavilo, donelo mnogo posla, dobrih pesama ali i najveću ljubav u životu.

Kao što je nedavno rekla, da nije bilo “Granda“ verovatno nikada ne bi upoznala svog Acu, a ne bi se desile ni ostale lepe stvari.


Sve je počelo sada već davne 2007.godine u Čačku na audiciji, koju je Biljana zamalo propustila, ali zahvaljujući potezu njenog tate, danas je sve onako kako jeste.

– Decembar mesec, nenormalan sneg je padao, tata me budio ja kažem: “Ne mogu, neću“, ali hvala tati jer me je na kraju isterao iz kreveta i nagovorio da odem na audiciju– rekla je Bilja u “Zvezde Granda Specijalu“.


Pevačica je dodala da je na audiciji bila veoma unezverena i da nije znala da li je dan ili noć, ali ipak hrabro stala ispred Saše Popovića i otpevala pesmu Mire Škorić “Ista nam je tuga“.

– Ja sam Biljana, Čačak. Zaboravila sam da upišem broj telefona, ali mislim da je nebitno– rekla je ona tada Saši i ekipi koja ju je slušala.


Na “propustu“ joj niko nije zamerio več je sva pažnja bila usmerena na slatku plavušu koja je sve očarala svojim glasom i zasluženo došla u takmičenje.

Nakon što je pogledala svoju audiciju u emisiji “Zvezde Granda Spcijal“, Bilja je zapevala tu istu pesmu, 15 godina kasnije i pokazala kako to sada zvuči.


– Sada mnogo više koša nego tad- konstatovao je voditelj Siniša Medić.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac