Login/Registracija

Za ovim PLAVUŠANOM devojke LUDE, ali NEMA SREĆE u ljubavi! Prepoznajete li ZVEZDU GRANDA?

Do pre sedam godina ovaj plavušan sa fotografije bio je poznat samo u Bosanskoj Krupi, svom rodnom gradu gde je najčešće i nastupao. Ali je 2015. godine rešio da ostvari svoj san, postane poznat širom regiona i prijavi se za najpopularnije takmičenje „Zvezde Granda“, gde je već sa prvim pojavljivanjem skrenuo pažnju žirija i Saše Popovića. 


Kada je prvi put stao na Grandovu scenu ovaj pevač, osim pažnje žirija i čelnika najpoznatije medijske kuće,  postao je i miljenik publike, pogotovo ženske. 

Mali plavušan sa fotografije ukrao je srca mnogih, a neke devojke su čak iz Beograda dolazile na njegov kućni prag, zbog čega je svojevremeno morala da interveniše i policija. 

Naravno, reč o mladom pevaču Erminu Redžiću Bubiju, koji je davne 2016. godine zauzeo treće mesto u finalu koje je održano u Sarajevu.


Kao što možete da primetite na fotografiji, i dalje je plav, ima sličnu frizuru, zbog čega ga mnogi upoređuju sa fudbalerom Milošević Krasićem.

Nedavno je priznao da ga devojke i dalje spopadaju, ali da nema sreće u ljubavi, te da još uvek nije našao pravu. 

-Da me devojke ne opsedaju verovatno bih se do sad skrasio s jednom, ali ne žurim. Kad osetim da sam naletio na pravu ima da se ženim na Grandovoj sceni, to će biti pravo veselje pod budnim okom javnosti – istakao je Bubi koji se trenutno fokusirao isključivo na karijeru. Nedavno nas je obradovao novom pesmom „Ide Nova godina“, a kako nam je rekao, u pripremi je kompletan album koji će objaviti za „Grand produkciju“. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić