Login/Registracija

“ZA MENE JE OVO KRAJ“ Marija ZAPRETILA kolegama, urlala zbog načinjene ŠTETE

Iz tima Ane Bekuta večeras nam se predstavila Nikolina Pejić (19) koja se našla u duelu sa kandidatom Marije Šerifović, Markom Brankovićem (26).

Iako su sjajno odradili svoje nastupe, mentorke su bile razočarane ishodom glasanja, jer je žiri rekao da su oboje zaslužili po pet glasova i sigurno mesto u baražu.

– Vi ste načisto ludi- konstatovala je Marija, zbog čega su se pobunili Viki i David rečenicom da ih ne svrstava u isti koš sa onima koji nisu glasali.

– Obrati se onom ko je lud, direktno u glavu– aludirala je Viki na Milija.

– Oboje ste bili odlični. Izbor pesama prve kandidatkinja je bio odličan. Apsolutno su bili za šesticu– rekao je Saša, koji večeras glasa umesto Dragana Stojkovića Bosanca.

Marija i Bekuta zatražile su ponavljanje glasanja kako bi se ispravila nepravda, uz obrazloženje da su Nikolina i Marko svakako bili bolji od Cecinog kandidata koji je dobio svih šest glasova.

– Jao vidi vratila se Jelena Karleuša u žiri– nasmejano je rekao Saša, misleći da je Marija tražila ono što je bilo svojstveno bivšoj članici žirija.

Raspravljanje između članova žirija nastavilo se u nedogled, a Šerifovićevoj je najviše smetalo glasanje Snežane Đurišić i Milija.

– Bosanac, vrati se molim te, ova Sneža stvarno nije normalna– vikala je Mara, pa dodala– Što se mene tiče ova emisija može da se završi. Ja do kraja neću da glasam.

– Čekaj, čekaj ti sad nećeš da glasaš i oštetićeš mog kandidata koji je sledeći a sve zbog Sneže, koja ni nema kandidata u ovoj emisiji, a to nije fer– bunila se Viki.

Nakon lepih i pozitivnih komentara većine članova žirija, na red je došao i Mili sa svojim objašnjenjem zbog čega je dao samo jedan glas, drugom kandidatu.

– Kandidat broj jedan, bilo je toliko grešaka. Sve je bilo neprezentno, puno falševa. Samo drugi refren druge pesme je bio kako treba, čim je otišla dole je pogrešila, nije bilo za šest. Kandidat broj dva, čak te je i Marija gledala kao da nisi njen kandidat– rekao je Mili i obrazložio da prosto nisu bili jednaki sa onima koji razvale i dobiju šest glasova.

Na kraju su reč dobile i mentorke, ali Marija baš nije znala šta da kaže.

– Šta da kažem, majke ti? Marko ono što je meni važno je da si se probudio, a greške se dešavaju svakom- objasnila je pevačica.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac