Login/Registracija

ZA DLAKU IZBEGAO NESREĆU: Zvezdi Granda na sred puta izletelo KRME

Prošlogodišnji finalista takmičenja “Zvezde Granda“ Muharem Hadrović umalo je doživeo nezgodu na putu zbog divlje životinje.

Naime, prošle nedelje u toku popodneva Muharem je upravljao svojim automobilom kada je išao ka Sarajevu, kada mu je na put izletela divlja svinja!

Pevač je u trenutku bio prepadnut ali na vreme uspeo da iskontroliše automobil i zaustavi se, međutim jednim delom zakačio je životinju koja je pobegla, dok je njemu na autu ostalo manje oštećenje.


Ovaj događaj totalno je poremetio Muharemove planove, i sada umesto da se posveti snimanju spota, pevač traži majstora i limara za svoje vozilo.

– Dobro sam sada, mada mi nije bilo svejedno kada se to desilo. Bio je mrak i iako sam išao prilagođenom brzinom, ovo je bilo neizbežno. Čekam da mi se popravi auto jer sam bez njega kao go, ne mogu da funkcionišem– rekao je Muharem za naš portal.

Podsećanja radi, Muharem je nedavno izbacio svoju prvu pesmu pod nazivom “Ima žena“, i nema sumnje da nas od ovog momka uskoro očekuje još mnogo toga.

POGLEDAJTE I:

Spreman na VELIKU TRANSFORMACIJU: „Mislim da to publika zahteva, ne valja biti isti“

Zbog nestašluka JEDVA OSTAO ŽIV, a zbog komentara iz ZVEZDA GRANDA hteo da odustane od muzike

Autor: T. Bogavac