Login/Registracija

Voja Nedeljković nestao UOČI FINALA ZVEZDA GRANDA (VIDEO)

Nikad uzbudljivija sezona najgledanijeg talent šoua „Zvezda Granda“ večeras ulazi u samu završnicu, u kojoj će se čak 16 kandidata boriti za pobedu.

Od samog početka 15-te sezone popularnog šoia do sad mnoge stvari su se promenile, ispadali su favoriti, pravila su se menjala iz kruga u krug, a zahvaljujući mentorima samo najjači i najtalentovaniji kandidati došli su do glavnog cilja. Koliko svi željno čekaju to spektakularno finale u kojoj će se proglasiti pobednik svedoči i voditelj Voja Nedeljković koji je nestrpljiv da pevačka borba večeras počne. 

– Dobar dan, veče, jutro, nepotrebno precrtati. U subotu, 25.juna dešava se veliki krešendo, dešava se veliko finale ‘Zvezda Granda’, meni deveto u životu, a devet je magičan broj – rekao je Voja, pa otkrio šta će se dešavati večeras.

– Imamo 16 finalista i od 21 sat preplavićemo sve. Gledaj ‘Zvezde Granda’ i glasaj, 20 glasova maksimalno za jednog kandidata. Finale ‘Zvezda Granda’ jaoooj – našalio se voditelj na generalnoj probi, pa brže -bolje nestao sa scene kako bi se pripremio za spektakl koji nas očekuje večeras. 

……

Autor: I. Ankić