Login/Registracija

Voja ISPROVOCIRAO takmičara kao nikada do sad: On se PRAVDAO, nije mu bilo svejedno (VIDEO)

 Polufinalista ovogodišnje sezone takmičenja “Zvezde Granda“ Miloš Kovačević, među organizatorima i zaposlenima na pomenutoj emisiji poznat je kao takmičar koji najviše kasni na snimanja.

Osim toga, ni u emisiji “Zvezde Granda Specijal“ nije se pojavio skoro nijednom, pa ga je voditelj Voja Nedeljković zbog toga i potkačio u poslednjoj emisiji u koju je Miloš ipak došao.

– Drago mi je da te vidim, uželeo sam te se, svaka emisija on ne dolazi. Kaže ne može, otišao mu pršljen, izašao mu čuklaj, otpalo parče maltera sa plafona. Pa što te nije bilo Miloše?- pitao ga je Voja.

– Pa da li upadnem u gužvu, da li se pokvari auto ili nešto..- pravdao se Miloš.

– Jao nemoj da pričaš, evo suza će mi krenuti, upao u gužvu?– ponovo ga je potkačio Voja.

Međutim Kovačević se nije dao, već dodao da mu je svaki put bilo glupo da dođe na pola emisije jer tačno toliko propustio zbog svog kašnjenja. Nedeljkoviću ova opravdanja nisu bila dovoljna te ga je još više napao s obzirom da takmičar živi u Temerinu koji je izuzetno blizu Beograda, dok ostali koji dolaze iz drugih država uvek ispoštuju termine snimanja.

Ali, za jedenu stvar voditelj je morao da mu skine kapu.


– Da pevaš, pevaš. To niko ne može da ti ospori. Znaš šta mi je još neverovatno? Ti si prošle godine čoveče promenio 5 radnih mesta, od kontrole leta, preko limarskih poslova, nekog pakovanja- tražio je Voja objašnjenje.

– Potrefila se korona a ja sam se oženio pola godine pre toga i morao sam da se snalazim, nisam mogao da ostavim porodicu na cedilu- rekao je Miloš zbog čega je dobio gromoglasan aplauz i poštovanje svih.

Ceo razgovor pogledajte u videu ispod:

……

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac