Voditeljka šokirala Mirzu Selimovića uživo u emisiji: „Ne može tako, to je njegova najveća mana“

Voditeljka sokirala Mirzu Selimovica uzivo u emisiji
Voditeljka šokirala Mirzu Selimovića uživo u emisiji

Voditeljka Vesna Dedić uključila se uživo u emisiju „Među nama“ i svojim govorom šokirala pevača Mirzu Selimovića. Ona je tada priznala da prati njegov rad od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“, ali je otkrila da mu zamera jednu stvar.

Vesna kaže da je Mirza jedan divan momak koji polako gradi svoju karijeru, ali dodaje da nije tipičan u odnosu na njegove kolege žestoko mu je zamerila što je preterano skroman.

voditeljka sokirala mirzu selimovvica uzivo u emisiji
Voditeljka šokirala Mirzu Selimovića uživo u emisiji

Voditeljka šokirala Mirzu Selimovića uživo u emisiji

-Njegova najveća mana je preterana skromnost, mi živimo u godinama kada nije popularno biti skroman, potrebno je hvalisati se, a Mirza to ništa nema. Ne može tako, najlakše je reći šta ću – rekla je ona.

Voditeljka sokirala Mirzu Selimovica uzivo u emisiji 1
Voditeljka šokirala Mirzu Selimovića uživo u emisiji

Vesna kaže da je shvatila da će Mirza biti velika zvezda kada ga je prvi put videla u takmičenju i da je tada osetila da ima posebnu toplinu i emociju.

-Kada se pojavio prvi put u takmičenju „Zvezde Granda“, tada je sve nas koji pratimo dešavanja u javnom životu i imamo spospobnost da osetimo da li neko ima toplinu koji čovek mora da ima da bi bio zvezda. Zvezda nije neko ko ima trenutnu popularnost, to je nešto što traje i neko ko traje. A da bi trajao moraš da imaš talenat, toplinu, skromnost, a on to sve ima. Meni se sviđa što se on razvija baš kako treba da se razvija prava zvezda, ne hrli, ne juri i ne grabi. Svima nama se pravi uspeh dogodi posle četrdesete godine i mislim da će on tada biti to, malo hvalisaviji nego što je sada.

Pevač nije mogao da veruje kada je čuo sve ovo, pa se na kraju zahvalio Vesni i priznao da ga niko nikada nije ovoliko nahvalio.

U videu pogledajte kako je sve izgledalo:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Granda/Youtube,
Autor: A.Milinković