Život joj se preokrenuo nakon „Zvezda Granda“, Ceca je glavni krivac: „Nije uspeh da budeš prvi“ VIDEO

Dokaz da dobar plasman u finalu „Zvezda Granda“ ne garantuje uspeh je upravo prošlogodišnja takmičarka iz Cecinog tima, Viktorija Lučić.

Iako je ispala u polufinalu, danas je jedna od najpopularnijih zvezda koje je takmičenje iznedrilo, a u razhgovoru za Grand otkrila je kako izgleda njen život od kada se proslavila u najgledanijem šouu u regionu.

-Odlično se osećam, došla sam da promovišem svoju prvu pesmu koja će jako brzo izaći tako da sam veoma srećna i zadovoljna. Pesma se zove „Loša navika“- otkrila je Viktorija, a na pitanje koja je njena loša navika, odgovorila je kroz osmeh:

-Rano ustajanje!

viktorija lučić
Viktorija Lučić, zvezda „Granda“

Viktorija Lučić: „Nakon takmičenja radim više nego ikad“

Kako kaže, gotovo da svako veče nastupa, ali naporan tempo joj ne pada toliko teško budući da radi ono što najviše voli.

-„Zvezde Granda“ su mi bila baš odskočna daska, mislim bilo je i pre toga nastupa, ali nakon završetka sezone radim više nego ikad. Smatram da nije uspeh da uđeš u finale ili budeš prvi ako nemaš posla. Recimo, ja sam došla do polufinala i danas radim baš dosta, tako da sam veoma zadovoljna. Samo guram napred- ponosno je poručila Viktorija.

viktorija lučić
Viktorija Lučić

Kako i sama priznaje, ovakav uspeh ne bi imala bez pomoći svoje mentorke Cece Ražnatović, sa kojom je u kontaktu i godinu dana nakon takmičenja.

-Ceca je i dan danas moja velika podrška, poslala sam joj pesmu i sviđa joj se. Zapravo, ona je i birala pesmu iskreno, želela je da bude u vrckavom fazonu, u mom fazonu. Zadovoljna je i sigurno je napravila pun pogodak- istakla je mlada pevačica, a potom se dotakla 17. sezone „Zvezda Granda“ koja se nedavno završila:

-Radila sam svake subote, pa nisam sve pomno pratila, ali poslednjih par krugova i finale jesam pogledala. U nedelju kad se probudim nakon nastupa pregledam šta se dešavalo. Baš su bili jaki kandidati, sviđa mi se kako funkcionišu nova pravila. Moram da čestitam Šejli Zonić, stvarno zaslužena pobeda! Svako je dobar ko je došao na to mesto svakako.

viktorija lučić
Viktorija Lučić

Na pitanje ko je po njenom mišljenju veoma talentovan, a nije stigao do finala, Viktorija je kao iz topa odgovorila.

-Volela sam jako Enisa Todića i baš mi je krivo što nije ušao u finale, smatram da je to zaslužio. Ipak, bitno je da on danas puno radi i da sve ide kako treba. Upoznali smo se pošto je i on bio u Cecinom timu, povremeno se čujemo- objasnila je Lučićeva koju još uvek sreća nije pogledala kada je u pitanju ljubav.

-Iskreno, ja još nisam našla svog partnera, a pravo da vam kažem nemam ni kad (smeh). Dosta radim i posvećena sam karijeri, ali polako, bićete obavešteni. Udvarača ima, pogotovo posle „Zvezda Granda“- kroz smeh je rekla pred našim kamerama.

viktorija lučić
Viktorija Lučić

Viktorija Lučić: „Moj brat i ja smo rođeni pod srećnom zvezdom“

Veliko iznenađenje usledilo je kada je javnost saznala da je pevačicin brat, Vladimir Lučić, poznati fudbaler Crvene zvezde, a ona je za Grand priznala da život profesionalnog sportiste nije ni malo lak.

-Uf, ja brata toliko i ne viđam jer dnevno ima dva do tri puta treninga. Stvarno je jako napeto i teško, taj sport nije ni malo lak, mora uporno da se radi, a bitno je da on ide dobrom putanjom. Moj brat i ja smo rođeni pod srećnom zvezdom, mnogi tako kažu- ponosno je istakla Viktorija, a na pitanje da li je njegova profesija teža od njene, zvezda „Granda“ je odgovorila:

-Mislim da jeste, iako je muzika jedan od težih poslova jer često pevač umoran i pod temperaturom mora da uveseljava goste, a tako je i njemu, dupli treninzi, pa utakmice, ma nije ni malo lako. Treba izdržati. Sva sreća roditelji se bore, nose se dobro sa svim tim, mama nas nekako drži sve gore. Ona se nervira što se brata tiče, ali da nije bilo porodice, pogotovo mame, mislim da ni brat ni ja ne bismo uspeli. Koliko god da guramo i ulažemo u sebe podrška roditelja je najbitnija.

viktorija lučić
Viktorija Lučić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović