Login/Registracija

Viki u prvi plan ISTAKLA DEKOLTE, a Popovićev KOMENTAR JE HIT!

U večerašnjem duelu na velikoj sceni glasove su ukrstile Merjema Alihodžić (16) iz tima Marije Šerifović i Anja Mihajlović (17) iz tima Viki Miljković.

Merjema se predstavila pesmama „Nije nam se dalo“ i „Kesteni“, dok je Anja otpevala pesme „Bela vilo“ i „Uske pantalone“, a rezultat na kraju duela bio je nerešen sa 5:5.

– Mi ispred nas imamo dve devojčice, potpuno različite, a opet svaka na svoj način ostavlja utisak na nas… Što se tiče Merjeme, ti si kao šećer, mislim da ćeš ti tek da zablistaš, sada stičeš neko iskustvo ovde na sceni. Mislimd da sazrevaš kao pevač i da ćeš tek biti sjajan pevač – rekla je Ceca.

– Bile ste dobre… Mislim da su Đorđe i Bosanac odbro odigrali ovo sa glasovima, jer niko nije bio za šest, ali za 5:5 jeste, čestitam, bravo – zaključio je Mili, Bekuta i Snežana su se složile sa njim: – Bile ste dobre, sve je rečeno.

– Viki imaš li ti nešto da kažeš? – pitao je Popović, a ona je kratko prokomentarisala: – Nemam! Mlade, lepe…

– Au, ja ne mogu da verujem da Viki nema šta da kaže, ali ako nemaš šta da kažeš, isprsi se i pokaži – rekao je Popović i nasmejao Miljkovićevu koja je u prvi plan ove večeri istakla bujan dekolte.

– Sve je rečeno, borite se u baražu – rekla je kratko Marija sa kojom su se i ostali članovi žirija složili, a onda i zaključili da će borba u baražu biti žestoka jer ima mnogo dobrih pevača.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić