„Znam ko mi podmeće“ Viki progovorila o spletkama na estradi, a nećete verovati sa kim priželjkuje duet

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 67 ok

Viki Miljković sinoć je nastupala u jednom prestoničkom lokalu, a sa njom je pevao i pobednik „Zvezda Granda“, Nermin Handžić kog su pevačica i njen suprug prihvatili kao svog sina.

Nermin nastupa sa mnom. On je prvi pobednik kome sam bila mentor, pa smo Taške i ja stali iza njega nakon takmičenja. Svakodnevno ga savetujem – objasnila je pevačica.

VIKI MILJKOVIC I NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 32 ok

Nermin je otkrio da, kada boravi u Beogradu živi sa Viki Miljković i njenom porodicom.

Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem – ispričao je mladi Nermin.

viki miljkovic i nermin handzic ok foto munja 2 768x512 1

Miljkovićeva je istakla da na estradi, kao i u svakom drugom poslu, postoji spletkarenje, ali i da se tačno zna ko spletkari.

Svugde postoji neko ko vam podmeće nogu. Razlika je u tome što se to kod nas više zna jer smo javne ličnosti, a kod vas se dešava u zatvorenom krugu – ispričala je Miljkovićeva.

viki miljkovic

Pevačica je otkrila sa kim bi volela da snimi duet.

Ima mnogo talentovanih izvođača među mlađim generacijama, a mnoge od njih i poznajem. To su divni, mladi ljudi, perspektivni, uspešni, tako da, verovatno da bih sa mnogima od njih snimila duet. Dobra sam i sa Nućijem i sa Vojažom, Devitom, Teodorom Džehverović… Ja sam, eto, videla Devita bez maske i mnogo je lep dečko! On je mlad i vaspitan mladić – rekla je ona.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk