Takmičar ostavio Viki u čudu, ovo se još nije desilo u Zvezdama Granda: „Nikad čula nisam te pesme, gde nađe ovo?“

viki miljković ne zna pesme

Danijel Knežević i Vladan Manić ukrstili su glasove u još jednom muškom duelu u sinoćnoj emisiji, u kome je Manić odneo apsolutnu prednost i prošao direktno u naredni krug.

Danijel će se za svoje mesto u narednom krugu boriti u baražu, a pesme sa kojima se predstavio prošle večeri „Med sa tvojih usana“ i „Moje sunce“ izazvale su čuđenje kod Viki Miljković.

Viki Miljković ne zna pesme koje je pevao takmičar

Vladane bio si dobar, druga pesma je bila bolja, u prvoj si se šunjao ali dobar si bio. Danijele, pogrešan izbor pesama i nisi se najbolje snašao– rekla je Marija na koju se nadovezala Viki.

To mislimo svi. Danijele. Gde nađe ove pesme? Ja koja sve živo znam i pratim narodnjake, ja nikad ovo čula nisam ni prvu ni drugu pesmu, ali u znak podrške sam ti dala glas– objasnila je Miljkovićeva.

0A0A8441

Kada je Bosanac video da Ceca nije glasala za Danijela koji je iz tima Đorđa Davida nije propustio priliku da iskaže svoje čuđenje, na koje je ona žestoko odgovorila.

Jel nas stalno napadate da smo klan? Ovakvi smo onakvi smo. Demantujem vas zato što ovde nije dozvoljeno da se pričaju laži. Nemam šta da kažem osim svega što su kolege rekle– jasna je Svetlana.

Ana i Snežana smatarle su da je Vladan bio bolji, a da se Knežević nije snašao zbog čega su ga posavetovale da promeni repertoar.

Na kraju, reč su imali mentori kada se tokom Milijevog izlaganja dogodila neverovatna stvar.

Hteo bih da se zahvalim žiriju jer Čapo ti si sve pevao tačno sa lepim frazama, ali sa trideset posto manje tvoje energije. Imali smo tu sreću da se žiri skoncentrisao i slušao te- počeo je Mili kada mu je Popović dobacio da su njegove kolege slušale za razliku od njega koji ne sluša, a onda je Milić odlučio da sam isključi svoju bubicu što je oduševilo Sašu što možete pogledati u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić