„Ovo je velika sramota!“ Popović pobesneo zbog Cece i Milija kao nikada do sad, orio se studio: „Kome oni pevaju?“

Sidik Šabanović Boban Lazić duel

Sidik Šabanović i Boban Lazić dali su sve od sebe da svojim performansima oduševe žiri koji ih je nagradio sa po četiri glasa, što je izrevoltiralo Sašu Popovića koji je smatrao da je njihova nepažnja koštala kandidate glasova.

Popović besan zbog Cece i Milija

Ovo je jedna velika sramota! Ja sam gledao ovde na ekranu Mili i Ceca uopšte nisu obarćali pažnju na kandidate. Pogotovo kandidat broj dva, Mili ga nije pogledao. Zašto oni pevaju? Kome pevaju? Šta pričaš Svetlani?– drao se Popović dok je Mili pokušavao na sve načine da se izvadi kako ih je zapravo slušao.

popović besan zbog cece i milija
Foto: Z.K.Munja

Za razliku od Milija, Ceca je priznala svoju grešku.

Ja se izvinjavam. Stvarno si u pravu, moja greška. Htela sam i ovom dečku da dam glas- rekla je Ceca koja je oštetila Sidika.

Ova polemika izazvala je koškanje među članovima i paljenje i preostalih tastera, međutim Popović je poništio naknadno glasanje i ostavio prvobitan rezultat.

Mili saberi se! Saša jel smo u obdaništu šta je ovo ? – iznervirala se Marija a zatim dala svoj sud o kandidatima:
Dobri ste bili. Sidik malo mi je falilo ataka, ali standardno dobar. Bobane, zašto toliko vičeš? Da li ti ta vika stvara sigurnost? Preteruješ. Dobar si bio, ali radi na tome– rekla je Šerifovićeva sa kojom se složila Ceca.

Sidik Šabanović Boban Lazić duel

Đorđe je smatrao da su kandidati oštećeni i da su obojica zaslužili po šest glasova, dok je Viki poručila Sidiku da bi trebao da smrša.

Saša Popović je odlučio da Mili nema prava da komentariše jer nije slušao kandidate, međutim Ceca se izborila za reč.

Ja sam Bobanu dala glas, htela sam i Sidiku samo sam zakasnila i izvinjavam ti se javno .Volela bih da čujem od tebe malo i Šabanov program, malo manje sevdalinke, malo više folka– rekla je Svetlana koja je zatim prebacila Popoviču da se ponaša kao Paja Patak koji zavodi red.

Pipazi malo na epitete i rečnik, nije u redu da ti meni kažeš Paja Patak. Ja sad tebi treba da kažem da si Mis Pigi- branio se Saša, a kako mu je Ceca odbrusila pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić