Login/Registracija

Venčala se ZVEZDA GRANDA: Stiže naslednik koji će nositi MOĆNO ime

Nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“, Zvezdana Stevanović, izgovorila je sudbnosno „da“ svom dugogodišnjem vereniku Nikoli Ivetiću sa kojim očekuje prvo dete. 

Pevačica je u sedmom mesecu trudnoće, a za Grand Online otkrila je detalje intimnog venčanja i priznala kako podnosi drugo stanje. 

– Odlično sam, kao da nisam trudna. Prva tri, četiri meseca sam jedino imala blage mučnine, ali nisam povraćala kao neke trudnice, više je bio neki čudan osećaj. Hrana mi je bila bljutava, zato sad jedem kao mećava (smeh) – započinje priču Zvezdana i otkriva koliko se ugojila u trudnoći:

– Samo 11 kilograma, ali najviše u stomaku!

Pol bebe odavno znaju, te su budući roditelji već smislili moćno ime koje će naslednik poneti. 

-Tata je insistirao da se zove Zvezdan i ja sam se složila. Sviđa nam se, jer je retko i zvučno ime. Mamino ime, a tatino prezime, to mi je baš slatko – ističe pevačica i otkriva zanimanje svog supruga i zbog čega je njegov identitet do sad krila na društvenim mrežama.  

– Bavi se kodiranjem opcija za automobile i instaliranjem mapa za navigacije. Nije da ga krijem, već nema Instagram profil, nije u tom fazonu, trenutno ima samo poslovni koji koristi – kaže Zvezdana koja je sudbonosno „da“ izgovorila na intimnoj ceremoniji u Beogradu. 

– Venčali smo se samo u krugu najužih, jer smo tako hteli. Sa kumovima smo otišli do matičara i obavili taj papirološki deo, a sledeće godine planiramo crkveno venčanje i veliku svadbu- zaklljučila je pevačica. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić