Zvezda Granda postaje tata, za Grand otkrio i pol bebe: „Želeo sam da brzo širimo porodicu“

veljko jelikić zvezde granda
Veljko Jelikić Zvezde Granda

Nekadašnji takmičar „Zvezda Granda“ Veljko Jelikić ekskluzivno za Grand otkrio je da će se uskoro po drugi put ostvariti u ulozi oca.

Iako se u takmičenju nije dugo zadržao, Veljko je tokom svog učešća upoznao ženu svog života i ubrzo stao na ludi kamen.

-Sada je već prošlo dve i po godine od emitovanja mog poslednjeg nastupa u „Zvezdama Granda“, ali već nakon mog drugog kruga imao sam tu sreću da upoznam i nađem ženu svog života. Imamo predivnog sina, a moram sa vama sada da podelim lepe vesti- počeo je Veljko za Grand, a potom nastavio:

-Skoro smo saznali da nam stiže još jedan bebac, u oktobru ove godine. Zapravo još jedan dečak (smeh)!

veljko jelikić zvezde granda
Instagram/jel_veljko

Na pitanje koliko je teško uklopiti poslovne obaveze i porodičan život, Veljko je odgovorio:

-Iskren da budem mislim da mi dobro ide u organizaciji svih obaveza koje imam. Sam sam birao poslove i želeo da brzo proširimo porodicu, tako da sad ne smem da kukam- rekao je Jelikić za Grand.

veljko jelikić zvezde granda
Instagram/jel_veljko

Podsetimo Veljko Jelikić je bio u timu Aleksandra milića Milija toko učešča u „Zvezdama Granda“, a često se šalio da je kod njega završio zbog ‘ćelave glave’.

-Ja bih ga uzeo u svoj tim zbog frizure-našalio se Mili svojevremeno sa Veljkom, dok ga je Saša Popović prozvao vođom navijača.

On bio bio odličan za vođu navijača– našalio se direktor tada.

veljko jelikić zvezde granda
Veljko Jelikić Zvezde Granda

BONUS VIDEO: Svi detalji venčanja Aleksandra Sofronijevića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/Instagram/jel_veljko,
Autor: J. Jović