„Imam psihološki problem“ Nakon haosa u „Zvezdama Granda“ Inel Nukić progovorio o Saši Popoviću: „Mislim da mi neće uzeti za zlo“ VIDEO

Mladi Inel Nukić (17) ove subote izazvao je haos u „Zvezdama Granda“, kada je odgovorio Saši Popoviću, a razlog je bio loš izgovor pojedinih reči u pesmi koju je izvodio.

O toj situaciji, ali i svom nastupu i celokupnom doživljaju na Grandovoj sceni, mladi pevač govorio je u razgovoru za Grand.

-Ja sam zadovoljan svojim pojavljivanjem ovde. Uvek se trudim da iznesem svoj maksimum i skoro uvek sam dobio šest glasova, sad me je taj baraž malo ukopao. Čestitam Petru, stvarno je dobro otpevao i nisam ni sumnjao u njega, drago mi je – istakao je Inel.

0A0A0542

Žiri često kritikuje Inela zbog „pucanja“ glasa, a on je u razgovoru za Grand istakao da je to zbog mutacije koja je u njegovim godinama još uvek prisutna.

-Iskreno, imam 17 godina i mislim da ima još te mutacije, da nije još u potpunosti izašla, ali, mislim da imam malo i psihološki problem, jer je velika trema ovde izaći. Trudim se da to izbegnem maksimalno, ali jednostavno se u jednom momentu desi malo i poljuja me atmosfera – iskren je Inel, a budući da na sceni svaki put pokaže fascinantnu energiju, otkrio je da li to vežba ili je takav i u prirodi:

-Ne, takav sam prirodno, uvek sam takav.

INEL NUKIC 17 GOD. ZIVINICE BIH 19 1

Đorđe David maksimalno je pohvalio Nukićev stajling ove subote, što je mladom pevaču i te kako značilo.

-Dva dana pre nego što ću doći ovde na snimanje otišao sam do butika. Video sam odelo, svidelo mi se baš i rekao sam to je to – rekao je Inel za Grand.

0A0A0547

Bosanac je svojim komentarom o izgovaranju reči u pesmi „Srdo moja“ izazvao pravu buru, te je uspeo da natera Inela da odgovori Saši Popoviću što se retko dešava u „Zvezdama Granda“.

-Nisam mislio ništa loše. Bosanac mi je rekao da sam u pesmi „Srdo moja“ izgovorio „nasrdim“ umesto „rasrdim“. Ja sam pevao „rasrdim“ u sedmom ili osmom krugu i tada su mi rekli pevaj „nasrdim“ i ja sam to ispravio sada, da ih poslušam – rekao je on, a zatim otkrio da li misli da će mu Popović to zameriti:

-Mislim da mi neće uzeti za zlo, dobar je Saša Popović.

INEL NUKIC 17 GOD. ZIVINICE BIH 4 1

BONUS VIDEO: Inel Nukić – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković