Login/Registracija

Uživala sa drugaricama na plaži, PA SE SLUČAJNO DOHVATILA MIKROFONA i napravila haos (VIDEO)

Crna Gora vrvi od turista i estradnih umetnika koji tamo rade punom parom, a među njima je i Tamara Živković iz Kotora koja uživa u letnjoj sezoni na svom primorju.

Tamara je u besnoj mašini pristigla na jednu popularnu plažu gde je uživala sa drugaricama, kada su odlučile da naprave predah u jednom restoranu gde je je potpuno spontano krenuo njen mini nastup.

Iako je bila u sasvim opuštenom izdanju, čim je sela u lokal ljudi su počeli da prilaze i da je pozdarvljaju, nakon čega se na nagovor prisutnih latila mikrofona i napravila žurku za pamćenje.

Okupljeni su đuskali uz najlepše pop hitove koje je Živkovićeva izvodila, dok su se orili aplauzi i uzvici kako je sjajna dok su je snimali i slikali.

Veliki broj videa preplavio je društvene mreže uz lavinu komplimenata kako je devojka koja će sigurno imati veliku karijeru jednog dana.

Delić atmosfere koji je Tamara napravila pogledajte u videu ispod.

……

Podsećamo, sjajnu atmosferu za pamćenje juče je napravila i Krstinja Matanović koja je izgrmela na plaži pevajući najveće estradne hitove što možete pogledati ispod.

……

Foto: Grand Online,
Autor: S. Čumić/ I. Ankić/ T. Bogavac