Login/Registracija

UTISCI TAKMIČARA Viki uletela u kadar zbog OVOG kandidata, a ONI su nam ispričali SMEŠNE MOMENTE sa mentorskih časova (VIDEO)

U prvoj emisiji trećeg kruga „Zvezda Granda“ njih 12 imalo je sreće da prođe u dalje takmičenje. Darko Kocevski Darinos, Elena Milenkovska, Samir Alebić, Hamza Sokolović, Martin Ajdarević, Denis Ahmetović, Goce Boškovski, Jakov Juričević i Daniel Vasić direktno iz emisije prošli su u četvrti krug, dok su Martinijan Kirilovski, Benjamin Kličić i Andrijana Stojanović u baražu uspeli da se izbore za prolazak dalje. 

Pitali smo kandidate koji su prošli u četvrti krug o utiscima nakon nastupa, a neki od njih otkrili su nam zanimljive momente i sa mentorskih časova. Tako je Martin Ajdarević ispričao da su na času jednu takmičarku iz njegove grupe nosili na bolničkom krevetu, dok je ona sve vreme pevala.  Darko Kocevski Darinos otkrio je da mu je bilo teško da spremi pesmu Zdravka Čolića, jer ju je posvetio svojoj pokojnoj mami, ali i majci njegovog mentora Đorđa Davida, koja je takođe nedavno preminula. Dok smo razgovarali sa Denisom Ahmetovićem , njegova mentorka Viki se nenadano pojavila u kadru i izjavila kako je Denis budući najbolji pevač romske muzike. Benjamin Kličić i Martinijan Kirilovski nisu krili sreću što su iz baraža prošli dalje, pa su nam otkrili i kako će proslaviti svoj prolazak u četvrti krug. 

Pogledajte ceo intervju kandidata koje ćete gledati u daljem takmičenju „Zvezda Granda“:

POGLEDAJTE I OVO:

UZBUĐENJE I NEOČEKIVANI OBRTI Evo ko je uspeo da prođe u četvrti krug (FOTO)

IZA KULISA: Počinje TREĆI KRUG sa ovim pravilima i iznenađenjima (VIDEO)Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić