„Nisam imao vremena da budem dete“, Uroš Živković o odrastanju u kafani: „Tako sam vaspitan“

Uroš Živković o odrastanju u kafani
Uroš Živković o odrastanju u kafani

Uroš Živković godinama unazad jedan je od najtraženiji mladih pevača do čijeg je slobodnog termina gotovo nemoguće doći.

Sa samo petnaest godina, Živković je počeo da gradi svoje ime u muzičkom svetu, a nakon niza singlova, odlučio je da ove godine obraduje publiku prvim albumom u karijeri.

UROS ZIVKOVIC I PEDJA MEDENICA ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJA 37 ok
Uroš Živković o odrastanju u kafani

Uroš Živković o odrastanju u kafani

Radim na svom prvom albumu, biće osam novih pesama koji ćemo podeliti na dva dela i do leta će to biti kompletirano. To je plan za sada, da dam prostora da se sve to čuje, ako ne biće sve u junu– kaže pevač koji tvrdi da ga popularnost nikada nije uzdigla.

Tako sam vaspitan, nikada nisam bio derište. Uvek sam znao šta hoću, pratila me je ta umetnost i jednostavno nisam imao vremena da budem dete. Pevam od petnaeste godine i radim i ranije sazriš kroz posao- iskren je on.

UROS ZIVKOVIC I PEDJA MEDENICA ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJA 1 ok
Uroš Živković o odrastanju u kafani

Njegov dosadašnji rad obeležila je pesma „Lazarica“ koja je trenutno njegova lična karta.

I ti ljudi stariji koji prate „Zvede Granda“, imali su mene kao miljenika u glavi i ta pesma je za sve generacije. Meni je ta pesma bila najveći skok i od nje sam se izdvojio. Imao sam ja posla i pre toga, ali je od nje je postalo drugačije- ispričao je u emisji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO- Uroš Živković- Kviz:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić