„U tvom glasu je Božiji dar“ Ibro Bublin dokazao da je broj 1 i s razlogom pobednik ZVEZDA GRANDA (VIDEO)

Još kada je davne 2016. godine talentovani momak iz Sarajeva odneo pobedu u „Zvezdama Granda“, bilo je jasno da je pred njim blistava karijera, što je vremenom i dokazao.

Raskošni talenat i pobedu u najgledanijem takmičenju Ibro Bublin je iskoristio na najbolji mogući način, a doslednost narodnoj muzici pokazao je i autorskim pesmama koji je godinama pažljivo birao i snimao, što je naišlo na odličan prijem i reakciju publike.

ibro bublin

Pevačevom besprekornom imidžu u javnosti doprinelo je i njegovo skromno ponašanje, kao i gospodski stav koji svaki put pokazuje u raznim televizijskim gostovanjima i na nastupima, a sad je to još jednom i potvrdio.

Pevač je nedavno gostovao u emisiji „Pesmom za dušu“, gde je gledaoce ponovo „kupio“ svojim talentom, muzičkim repertoarom, ali i ponašanjem na sceni, pogotovo nakon izvođenja čuvene sevdalinke „Srdo moja“.

bublin 1

Na poseban i vrlo emotivan način pobednik „Zvezda Granda“ doneo je čuveni sevdah, što je na društvenim mrežama naišlo na neočekivane reakcije i hvale.

„U tvom glasu je Božiji dar, magija! „Tako se peva u Bosni“, „Tvoj glas prosto miluje, kao da me anđeli miluju svojim krilima. Dete, svu sreću i uspeh u životu ti želim“, „Ah, meraka“, „S razlogom pobednik najpopularnijeg takmičenja“, „Vanveremenska pesma! Ove današnje komercijalne ni do članaka im nisu. Bravo, Ibro“, neki su od komentara na Bublinovo izvođenje pesme „Srdo moja“ koju možete da poslušate u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić