Login/Registracija

U rodnom gradu je kralj: Bubi dočekan kao prava zvezda (FOTO)

Tokom desete sezone takmičenja za “Zvezde Granda” pevač Ermin Redžić Bubi uživao je veliku podršku publike, a posebno svojih sugrađana u Bosanskoj Krupi, koji su svim srcem navijali za njega. Baš tako je bilo i sinoć na koncertu povodom Dana grada u Krupi, gde je Bubi zajedno sa Enesom Begovićem održao koncert za pamćenje. Skandirajući Bubijevo ime, Krupljani su gotovo tri sata uživali u glasu mlade zvezde i još jednom pokazali da u ovom gradu važi za omiljenog pevača.

“Neverovatan je osećaj kada vas publika u rodnom gradu ovoliko voli. Tokom velike turneje obišao sam mnoge gradove i trgove, ali nigde nije kao kad pevaš u svom gradu. Već drugi put ove godine nastupam u svom gradu i mogu vam reći da sam posle ovog koncerta ostao bez teksta”, ushićeno priča Bubi koji priprema iznenađenje za svoje sugrađane.

“Sledeće godine kada objavim pesme za “Grand produkciju”, sigurno ću napravati solistički koncert u svom rodnom gradu, jer ova publika to zaslužuje”, kaže Bubi, koji je satima nakon nastupa delio autograme i slikao se sa fanovima.

“Predlagali su mi da se kandidujem za gradonačelnika jer smatraju da bih pobedio,ali ipak je muzika moj život. Želim da obiđem svet, da punim hale i dvorane, a šta će biti kasnije, to se nikad ne zna”, sa osmehom kaže Bubi.

Tekst: I.A. Foto: Privatna arhiva