Login/Registracija

U OVOM LUKSUZU ŽIVI MARIJA ŠERIFOVIĆ, jednog detalja ne želi da se odrekne

Članica žirija „Zvezda Granda“ i pop pevačica, Marija Šerifović, vlasnica je nekoliko nekretnina kako u Srbiji, tako i u Americi, a kako najveći deo vremena zbog posla provodi u Beogradu, svoju oazu mira pronašla je na Novom Beogradu. 

Ona je pre tri godine kupila stan u elitnom naselju, gde žive brojne poznate ličnosti i sa jednog kraja Novog Beograda, gde je ranije živela, preselila se u luksuzniji u kom žive i Milica Todorović, Novak Đoković, Saša Kovačević i drugi.

Luksuzna nekretnina od 80 kvadrata navodno ju je koštala oko 200.000 evra, a kako je opremila svoj životni prostor možemo da vidimo na njenom Instagram profilu. 

Svetlije boje bile su Marijin izbor za novi dom, dok je moderniji nameštaj u nešto tamnijoj nijansi. U dnevnom boravku nalazi se ugaona garnitura, upotnjujena jastučićima sa njom omiljenim pandama, zatim kućni bioskop i mnoštvo detalja koji za pevačicu imaju posebno značenje. 

Ono što je interesantno jeste da njen dnevni boravak krasi i novogodišnja jelka koja je tokom cele godine okićena. Svojevremeno je Mara svoju staru jelku poklonila dečaku iz Bosne, ali pod uslovom da kao i kod nje, bude okićena tokom čitave godine. 

Jednostavna spavaća soba ukrašena je jastucima na kojima piše „Volim te do neba i nazad“, što joj sigurno ulepšala kutak u kom se odmara.

Kako retko zalazi u kuhinju, pevačica ovaj deo svoje kuće i ne snima, osim ponekad u vlogu, a nedavno je istakla kako joj je higijena na prvom mestu i svojoj majci ne dozvoljava da kuva u njenom stanu.

– Verica živi na relaciji Kragujevac- Beograd i zabranila sam joj da kuva jer mi smrdi kuća na luk, rekla sam joj da zaboravi na kuvanje dok je u Beogradu. Da se razumemo, volim sarmu, volim prebranac, volim čorbe, musake, ali druže, kad krene da se dinsta onaj luk, ja doslovno mogu da doživim nervni slom. To ne uđe pod kožu, to uđe u džigericu, to ne opra Bog, tako da nema više kuvanja u mojoj kući – istakla je Marija i dodala da svojoj majci često kaže da kuva u drugom stanu, što ona i čini.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić