U ČIJEM TIMU JE POBEDNIK? Iz kruga u krug sve bolji, a evo koji takmičari su slavili prolazak

Iz subote u subotu „Zvezde Granda“ obaraju rekorde gledanosti, pa se i takmičari i njihovi mentori trude da budu na visini zadatka i najbolje što mogu pokažu na velikoj sceni. 

8489f06020184e5c164c8bd9c0e5e83808930ab8

Ponekad to ide lako, kao što je to bilo sa prvim duelskim parom, a ponekad se namuče i mentori i takmičari, kao što je bilo sa ovim duelom OVDE!

Ulozi su veliki, odricanja još veća, a samo jedna greška može skupo da košta nove takmičare koji se u četvrtom krugu dokazuju za prolazak. Ponekad i žiri omane,što je to bio slučaj večeras kad je zaboravio da glasa, pa je Milijev kandidat neplanirano ispao iz takmičenja. 

9a92bdea1c8b478e8b20e60acca93b1ec41354ef

Desi se da i takmičari otkažu nastup i to noć pred izlazak na scenu, a u večerašnjoj emisiji Marija je pojasnila kako njeni takmičari reaguju OVDE! Ponekad se potkrade i nepravda u talent šouu, a ove subote to je doživeo Mili nakon čega je poželeo da napusti studio OVDE!

Ipak, sve se završilo u najboljem redu, a prolazak u peti krug slavili su samo najbolji, a to su Milan Stojčinović, Bojan Davidović, Boban Lazić, Anđela Kostić, Jelena Prole, Ekrem Peleš, Jelena Ranković, Martin Ajdarević, Danijel Trajković, Valentina Kuzmanović. 

Foto: Z. K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić