Sin Ksenije Tanu završio u bolnici, pevačica se oglasila u bolovima: „Hteli smo da se odmorimo“ (VIDEO)

ksenija 2

Nakon naporne sezone u „Zvezdama Granda“ i borbe do samog kraja, Ksenija Tanu odlučila je da sa porodicom odmori na obali gde je planirala da uživa i posveti se momentima sa najmilijima koji su joj nedostajali tokom čestih dolazaka u Beograd.

Ipak, njene planove pokvarili su nemili događaji na koje nije računala. Njen sin se razboleo, a i sama pevačica se požalila na bolove koje je zadobila na odmoru o kome je maštala da će biti savršen.

kl

Došli smo da se odmorimo malo i sve je pošlo naopako. Naš sin je imao nekoliko dana temperaturu, i juče je to stiglo do 40 i išao je u bolnicu. Ja imam problem sa uvom boli me baš i grlo i boli me cela ta strana, ali htela sam da kažem da ništa ne može da mi pokvari odmor– ispričala je Ksenija dok je ležala na plaži i upijala sunčeve zrake.

Sudeći po njenim objavama i ona i sin se osećaju bolje, a brojni pratioci poslali su im poruke podrške i želje da se što pre u potpunosti oporave i nastave u uživanju pored mora.

Ona je nedavno za Grand otkrila zbog čega se njen suprug nije pojavio u finalu „Zvezda Granda“.

Tu su brat i sestra mog muža, a suprug je sa decom. Imam baš malu decu i neće da ih niko drugi čuva nego on- otkrila je Ksenija, dok je na pitanje kako su njeni naslednici reagovali dok su gledali na televiziji, odgovorila:

–Ne razumeju oni, mali su, tačnije mlađi ništa ne shvata, baš je mali. Stariji sin mi je uvek govorio da sam lepa, ali svaki put kad smo zajedno gledali emisiju, pitao kako je moguće da sam i tu i na televiziji.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić