Login/Registracija

Marina Visković IZAZVALA KOLEGINICU U RING, pa šokirala izjavom: „BILA BI TO FINA TUČA“

Pevačica koja uprkos velikom broju iscrpljujućih nastupa ne izbija iz teretane je Marina Visković, koja tvrdi da joj je bavljenje sportom lek za dušu. Njene fotografije na društvenim mrežama izazivaju veliki broj lajkova i komentara u kojima je fanovi svakodnevno hvale za disciplinu i fizički izgled koji je prema mišlkjenju mnogih savršen.

Za razliku od mnogih kojima je odlazak na trening mučenje, Viskovićeva se odmalena navikla na takav stil života zbog koga se dvoumila kojom će se profesijom baviti.

Odmalena su me privlačile borilačke veštine i najveća želja mi je bila da treniram kik boks. U osnovnoj školi imala sam izazov da se profesionalno posvetim tome ili muzici. Međutim, kao što se vidi, izabrala sam jednu stranu, a to je muzika. Mada sam sigurna da bih takođe bila uspešna i u kik boksu. To mi je ujedno i omiljeni sport. Sportski sam tip i to ni ne krijem, primeti se i po meni da sam stalno u kondiciji – ističe Marina za “Super TV“ i otkriva da bi se najradije u ringu našla sa jednom bliskom koleginicom.

Volela bih da izazovem Marinu Tadić u ring jer bismo se fino tukle– iskrena je pevačica.

S obzirom na to da je Marina opasna u ringu, kaže da privatno ipak nije takva.

Ne bih nijednog bivšeg momka nokautirala. Nemam taj poriv da se svetim bivšima. Oni su jednostavno bili deo mog života u jednom periodu i ja tu ne mogu ništa da promenim– jasna je pevačica.

Viskovićeva ističe da ne robuje stereotipima, ali i da nije nimalo skromna kada je njen izgled u pitanju.

Sve volim na svom telu. Nisam skromna nikad, volim sve. Ja se za ovo telo borim i odričem. U torbi su mi kruška i jogurt. Treba da pojedem to po mom proračunatom vremenu da budem ovako zgodna i da mogu da se hvalim. Isto tako volela bih da mi kosa bude prirodno duga i kovrdžava. Posebno volim svoja leđa i svoje ruke. Zadnjica i grudi su mi prevaziđeni, tako da ih ne stavljam u prvi plan– iskrena je atraktvna brineta.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Č.