Login/Registracija

TOP 5 LJUBAVNIH PAROVA iz “Zvezda Granda“ koji NISU USPELI (FOTO)

Ličnosti sa javne scene, bilo da se bave pevanjem, glumom ili bilo kojom vrstom posla koja zahteva medijsko eksponiranje, često kažu da im je teško da nađu partnera koji će razumeti prirodu posla kojim se bave.

Zato se obično opredeljuju za ljude iz svoje branše, i dok nekima polazi za rukom da brak godinama opstaje i da njihova intima ne bude tema tabloida, drugi pod pritiskom medija i okoline pucaju.

Nije čudno da su se mnogobrojni parovi upoznali upravo preko posla, a svedoci smo da su “Zvezde Granda“ iznedrile verovatno najveći broj ljubavnih parova.


Parovi poput Ivane i Petra Mitića, Nikoline i Saše Kapora, Elene i Gutea Marinkovića opstaju već godinama, ali hajde da se prisetimo onih, za koje su mnogi verovali da će to bii ljubav za sva vremena, a to se ipak nije obistinilo.

Drugu sezonu takmičenja “Zvezde Granda“ obeležila je ljubav između Milice Todorović i njenog kolege Nenada Jovanovića. To je bila prava, prva, mladalačka ljubav, a nakon kraha veze, pevači su ostali u sjajnim odnosima, i danas, nakon petnaest godina održavaju kontakt.

2008. godine kao bomba je odjeknula vest su novi ljubavni par iz ovog takmičenja Rada Manojlović i Milan Stanković. Na prvi pogled, njih dvoje su ljudima bili spoj nespojivog. Vremenom su se svi navikli i navijali za par koji je vezu uspeo d asačuva oko četiri godine. Posle turbulentnih svađa, koje su punile štampu, danas Milan i Rada imaju samo lepe reči jedno za drugo.

Nepune dve godine trajala je veza između Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić, koji su se upoznali dok se ona takmičila u “Zvezdama“ a Nemanja vodio emisiju. Kako je on malo pre toga okončao jednu vezu, a Mileni tablodi pripisivale razne ljubavne afere, njihova veza trpela je pritiske od samog početka. Nakon ulaska u rijaliti program, par je stavio tačku na odnos, koji se činilo nije vodio nigde.

Iz drugarstva Aleksandre Mladenović i četri godine mlađeg Uroša Živkovića posle nekog vremena rodila se ljubav, na koju su im svi duže vreme ukazivali. Bili su omiljeni par kako u društvu tako i na ugovrenim nastupima koje su radili zajedno. Iako je svako krenuo svojim putem nakon raskida, ostali su u korektnim odnosima, i i dalje poslovno sarađuju.

Poslednji par, koji je uspeo vezu da kruniše i brakom i dobiju ćerku, jesu Ana Sević i Darko Lazić. Iako je pevačica od Darka starija šest godina, to nije  bila prepreka zajedničkom životu i stvaranju porodice. Nakon višemesečnih spekulacija da u njihovom braku nešto ne štima, par se ipak razveo 2019. godine. Danas Ana uživa pored verenika Danijela sa ćerkama Lorenom i Senom, dok je Darko sa verenicom Marinom dobio sina Alekseja.

POGLEDAJTE I:

DA LI SE SEĆATE? Snimci Uroševog prvog nastupa, dueta sa VELIKOM ZVEZDOM i ljubavi sa koleginicom Aleksandrom (VIDEO)

Ovi poznati parovi su se upoznali na poslu i ZAVOLELI

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac