„To je bila mladalačka ljubav“: Nenad Jovanović progovorio o odnosu sa Milicom Todorović, pa se prisetio učešća u „Zvezdama Granda“

Nenad Jovanovic

Pevač Nenad Jovanović se proslavio u drugoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ kada je pored pobednice Milice Todorović isplivao kao najpopularniji takmičar.

U poslednjih nekoliko godina se povukao iz medija, ali se povremeno pojavljuje u javnosti pretežno onda kada ima neki novi porojekat.

Nenad je u izjavi za Grand otvoreno govorio o brojnim temama. Prisetio se učešća u takmičenju, osvrnuo se na odnos sa Milicom Todorović, ali je govorio i o porodici.

Kada se sada prisetiš učešća u „Zvezdama Granda“ i kada znaš sve što si prošao, da li bi se ponovo prijavio za takmičenje?

Moje učešće u Zvezdama Granda je bilo 2005. godine kada je takmičenje bilo na nekom drugom nivou, publika je imala glavnu reč od početka do kraja takmicenja. Svakako je bilo jedno lepo iskustvo sa puno druženja. Ne privlači me ponovno takmičenje jer smatram da sam se dokazao kao pevac. Ali mislim da bi povratak prvih generacija i neka nova kompilacija pesama, možda bio interesantan za publiku.

Da li ti je brzo prošlo vreme od tada?

Nakon prestanka saradnje sa Grandom, počeo sam intezivno da radim klubove, radio sam puno sa Danijelom Vranić, Marinom Vasković, Marinom Tadić, godinam unazad sam angažovan i na privatnim proslavama. Nisam bio medijski aktivan, ali je vreme proletelo.

Da se sada takmičiš koga bi odabrao za menora?

Da se sada takmičim izabrao bih Cecu. Sličnog smo pevačkog senzibiliteta i mislim da bi mi njena energija najviše odgovarala.“

Nedavno si u medijima pričao o tvom odnosu sa Milicom Todorović da li je supruga ljubomorna i da li ti zamera što u javosti pričaš o bivšoj devojci?

Moj i Miličin odnos je prijateljski zavrsen pre mnogo godina. Putevi su nam se razišli i to je bila mladalačka ljubav. Supruga i ja smo gradili odnos iz prijateljstva. Mislim da poverenje koje sam stekao kod nje je presudno za to sto u našem odnosu nema ljubomore.“

Šta publika može da očekuje od tebe u narednom periodu, da li se sprema neka nova pesma?

U narednom periodu ću raditi na promociji moje stare pesme u novom aranžmanu. U pitanju je pesma “ Da li ga varas” iz perioda Zvezda Granda. U međuvremenu je planirana saradnja sa Banetom Opačićem kao i završavanje jedne fenomenalne pesme Damira Handanovica.“

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković