Login/Registracija

„TIGRICE MOJA, IZVINI ZA SVA SRA*A“: Neobična čestitka pevača za godišnjicu braka

Goga i Marko Gačić juče su proslavili šestu po redu godišnjicu braka, a tim povodom na pevačevom Instagram profilu osvanula je neobična čestitka koju je uputio supruzi.

-Tigrice moja, hvala ti što si najdivnija i najodanija, najvrednija i najprivrženija. Izvini za sva sranja (neću više). Srećna nam godišnjica braka. Voli te tvoj tigar – napisao je Marko svojoj voljenoj koja mu je uzvratila komentarom: – Volim te najviše na svetu! 


Marko i Goga su pred matičara stali pre šest godina, a na večnu ljubav pred Bogom zavetovali su se 18. oktobra 2017. godine u crkvi Pokrova presvete Bogorodice na Zvezdari. Kao kruna njihove ljubavi stigla je ćerkica Nikolina i sin Tadej koje smatraju svojim najvećim uspehom u životu. 

Inače, estradno- bračni par su jučerašnji dan posvetili jedan drugom, a na pevačevom Instagram profilu osvanulo je i nekoliko snimaka na kom se videlo da su se u potpunosti prepustili uživanju u zajedničkim trenucima.


Par je sve vreme nazdravljao šampanjcem, a u jednom trenutku pevač je upitao svoju suprugu – koliko me godina tačno trpiš, na šta je Goga odgovorila: – Punih šest godina i za još 106, pa opet ispočetka. 


BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić