Login/Registracija

TI SI NOVA ZVEZDA! Tamara Selimović oduševila žiri!

Dijana Krneta učestvovala je u duelu u drugom krugu „Zvezda Granda“ sa Tamarom Selimović. Prva kandidatkinja predstavila se pesmama „Ponovo“ i „Ona to zna“, dok je druga odabrala numere „Proklet da je ovaj život“ i „Robinja“. Konačan rezultat bio je tri glasa za Dijanu i sedam za Tamaru. 

„Treba pohvaliti ovu malu koja je pevala savršeno. Pričajmo malo o njenoj ornamentici i njenom naboju narodnjačkom. Tako se pjeva u muzici! Tako se neguje tekst i donosi pesma“, rekao je Bosanac.  Jelena Karleuša je pohvalila stajling obe kandidatkinje, a posebno Dijanin. 

„Tvoja nesreća je bila što stojiš pored devojke koja je vanserijski talenat. Tamara ti si pravi paket i vanprosečni pevač, a mislim i da si nova zvezda Granda kako god da se završi ovo takmičenje“, rekla je Jelena. 

„Tvoj maler nije što si bila pored fenomenalne pevačice već je tvoj maler što te sluša gospođa (Jelena Karleuša) koja to ne ume da oceni. Ona zna da oceni samo stajling“, rekao je Lukas. Marija se složila da je Tamara pevala fanstastično, a prvoj je falilo žara i borbe. Viki Miljković je rekla kako je prva kandidatkija bila u falšu i zato nije dobila glas. Sa tim se nisu složili ni Aca Lukas ni Ana Bekuta koji su smatrali da je Dijana jedna od boljih kandidatkinji. Na kraju ona je prošla u baraž.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić