Login/Registracija

Teodora u ulozi ljubavnog savetnika, fanovi odlepili: „NIJE MI CILJ DA SE DOBRO UDAM“

Popularna zvezda među mladima Teodora Džehverović jedna je od najaktivnih pevačica na društvenim mrežama. Skoro svaki svoj korak deli sa fanovima, a često im da priliku da je pitaju šta god požele.

Međutim, čini se da najviše uživaju dok im daje ljubavne savete, budući da je za samo nekoliko minuta stigao ogroman broj pitanja baš na ovu temu, a ona se ozbiljno uživela u novu ulogu i dala sve od sebe da im pomogne u njihovim neodumicama.

– Dečko ide van zemlje da radi šest meseci. Bojim se da ćemo se udaljiti. Treba mi savet- bilo je pitanje koje je privuklo najviše pažnje budući da Teodora već neko vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom sa kojim nema priliku da provodi svaki dan zbog prirode njegovog posla.

– Mislim da treba da ga podržiš jer je za svaku pohvalu to što se momak bori za bolje sutra. Veruj mi da ni njemu nije lako jer ostavlja verovatno ovde sve, kako bi tamo negde zaradio vše novca. Nudi mu podrška, a ako je suđeno uspećete da održite odnos bez obzira na sve- objasnila je pevačica.

Ne čudi što je baš ovakvo pitanje stiglo na adresu Džhverovićeve, budući da su mnogi spekulisali da će se ljubavna veza pevačice i košarkaša prekinuti po njegovom odlasku u inostranstvo.

Kako za poznate dame postoje mnoge predrasude kada je reč o novcu i životu na visokoj nozi, jednog od pratilaca zanimalo je da li bi bila sa momkom koji ne zarađuje mnogo ovca.

– Znam da imate predrasude kada sam ja u pitanju, ali meni takve stvari nikada nisu bile bitne. Ja sam uradila sve da danas budem nezavisna žena. Kod muškarca mi je najbitnije da ima cilj i teži ka njemu. Nikada nisam stavljala fokus na to da se dobro udam- istakla je Teodora.

Pitanja su nastavila da se nižu u velikom broju, a kako je napisala, više nije imala snage da odgovara. ali svoju novu ulogu ljubavnog savetnika će ubrzo nastaviti.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović