Login/Registracija

Tako to rade LAVICE: Ovako je izgledao MUZIČKI PUT Milice Pavlović

Milica Pavlović rođena je 1991. godine u Švajcarskoj, a od samog pojavljivanja na javnoj sceni svojim vrednim radom i velikim ulaganjima upisala je svoje ime na estradnom nebu.

Poznata je po spektakularnim scenim nastupima i svakako važi za jednu od najtraženijih zvezda sa naše estrade.

Muzika je zanimala od malih nogu, a završila je i srednju muzičku školu kao i Fakultet za kulturu i medije. Zanimljivo je da pohađala i školu pop muzike Aleksandre Radović.

Kao najbolji polaznik ove škole dobila je pesmu „Dođi“ koju je komponovala Leontina sa kojom je nastupila na Radijskom festivalu i to ujedno bilo njeno prvo medijsko pojavljivanje.

Na nagovor svojih prijatelja prijavila se za „Zvezde Granda“ 2011/2012 godine, a njena odluka da bude drugačija i originalna urodila je plodom.

U finalu je zauzela sedno mesto i dobila pesmu „Tango“ koja je odmah postala veoma slušana u celom regionu, a u Hrvatskoj osvojila je i nagradu za hit godine.

Mnogi poznati pevači poželeli su da snime duet sa njom, ali je to pošlo za rukom Dejanu Matiću sa kojim je snimila numeru „Čili“ 2012.godine.

Sledeći singl, modernijeg zvuka, pod nazivom „Pakleni plan“ takođe je bio veoma slušan,a spot je pokupio sve pozitivne komentare publike.

Nakon uspeha ove numere stigla je pesma „Seksi senjorita“ koja je postala njen zaštitni znak i čije ime nosi na društvenim mrežama.

Iako je planirala da 2013. zaokruži još jednom numerom, pemsma „Alibi“ ugledala je svetlost dana 2014. godine.

Album „Gola tela“ objavljen je na leto 2014.godine. Pavlovićeva je predstavila četiri nove pesme kao i spota, a na Oskaru popularnosti u Hrvatskoj dobila je nagradu za najbolji scenski nastup i pesmu „Dominacija“.

Nakon velikog uspeha albuma prvenca, nastavila je da niže uspehe i hitove.

2015. objavila je numera pod nazivom „Selfi“, a predstavila je i pesmu „Demantujem“ sa provokativnim spotom.

Numere egzotičnog ritma „La fiesta“ i „Ljubi ljubi“ obeležile su leto 2016.godine.

Milica je najavila svoj drugi studijski album pod nazivom „Boginja“, krajem novembra pred samo objavljivanje albuma objavila je i duetsku pesmu „Još se branim ćutanjem“ sa Alenom Islamovićem.

Album je postigao ogromah uspeh kod publike, i gotovo svaka pesma postala hit o čemu govore i milionski pregledi na platformi You Tube.

Usledio je i singl „Operisan od ljubavi“  kojim je izazvala veliko inetresovanje kod publike i osvojila nagradu na „Music Awards“ za hit godine, a zatim i saradnja sa Luksaom i duet „Kidaš me“.

Milica je zatim u dva dana predstavila novi album, posebnu pažnju privukla je informacija da se oprobala i kao tekstopisac za pesme „Zauvek“ i „Spavaćica“.

Sredinom maja odlučila je da se još jednom zahvali publici a ujedno i proslavi 500 miliona pregleda na svom kanalu.

2020. bila je rezervisana za singlove „Status kvo“ i „Papi“.

Tookm 2021. objavljen je „Crna jutra“ koji je izazvao oprečne komentare i u estradni žargon uvela je termin sajber nasilje zbog velikog broja napada na nju.

Postala je zaštitno  lice mnogih kompanija a i napravila svoju modnu liniju.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević/ Instagram,
Autor: S. Čumić