Login/Registracija

Takmičarka se raplakala, Popović JE TEŠIO obećanjem da će mu pevati u STARAČKOM DOMU

Svetlana Đukić (25) iz tima Viki Miljković stala je na crtu stala je kandidakinji Nale Flejm (23) čiji je mentor Mili.

„Pevam za ljubavi stare“ Snežane Đukić i „Manastir“ Mire Škorić bile su Svetlanin izbor, a Nale je odabrala „Kad ja pođoh na Bembašu“ i „Budi dobar kao što sam ja“ Maje Odžaklijevske.

4 prema 4 bili su glasovi žirija za ove dve kandidatkinje.

Nale se odmah obratila žiriju i rekla da su joj svi nedostajali.

– Ja volim takmičare koji pevaju ovo što ja radim, zapravo narodnu muziku i ti si poprilično bila dobra. Malo se osećala nesigurnost, ali zbog Mirine pesme sam ti dala glas. Samo treba da se opustiš malo, ukočena si, jednostaavno to nije to – rekla je Ana i drugoj kandidatkinji rekla da je bila hrabra, te lepo pevala.

– Prvi kandidat je jako bio indisponiran, neubeljiv i Snežanina pesma jako loša. Drugi kandidat je bio jako dobar, puno glasa, jači vokal, ubedljiviji, ti si Nale odlična – bio je kratak Bosanac, dok se Snežani za razliku od njega dopalo kako je Svetlana otpevala njenu pesmu – Ima ona taj neki triler narodnjački i uspela je da se izbori da ih mnogo ne ubaci, s obzirom na to sam se trudila da joj pomognem. A kandidatkinja broj dva je baš lepo iznenađenje kada je repertoar u pitanju.

– Ja sam tu pesmu imala kada sam imala 7 godina, u staračkom domu u Kruševcu i dok sam je pevala svi su plakali – rekla je ona i zaplakala, a Saša je ohrabrio – Neće proći mnogo vremena, pevaćeš ti i meni u staračkom domu.

– I meni, ako Bog da – dodao je Bosanac.

Jeleni su se obe kandidatkinje svidele, ali drugoj takmičarki se posebno obratila te rekla da je brutalna pevačica ali da liči na likove iz Adams porodice, jer je sva u crnom, čudna a magična.

– To što plačeš i što si čudna, to je odlično za šou biznis, budi takva. Plači ako ti se plače, smej se ako ti se smeje, radi sve što želiš, ali moraš da izgledaš odlično. Molim vas neka se neko pozabavi njenim stajlingom. Mili potroši neki dinar, daj da od nje napravimo čudo – rekla je Karleuša.

– Niste bile za svih 6 glasova. Bile ste baš za 4-4. Svetlana, tebi sam dala prednost što ne znači da si pevala bolje, čak nisi. Nale je pevala bolje, ali ponoviću. Nale, tebi treba mentor od prvog kruga, a ne da dođeš u peti krug gde su kandidati ovakvi kakvi jesu – rekla je Šerifovićeva.

Mili se obratio svojoj kandidatkinji i zamerio joj što za drugu pesmu stala i nije igrala, te joj tražio obećanje da će se sledeći put opustiti i zaigrati.

I Viki nije bila zadovoljna kako je njena kandidatkinja pevala, te objasnila da je molila Svetlanu da ne peva ovu pesmu.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković