Login/Registracija

Takmičarka DEMANTOVALA BOSKETA: “Mislio sam da je Đorđe LUD“

Na Grandovoj sceni večeras su glasove ukrstili i Damjan Dimevski iz Milijevog tima, i njegova koleginica Branka Šaula iz tima Đorđa Davida.


Damjan, koji je inače vraćen u takmičenje nakon što su upražnjena 4 mesta, kako je objasnio Saša Popović, otpevao je pesme “More sokol pie“ i “Dojdi Leno na perniče belo“ a za vreme kojih je nastupao u narodnoj nošnjnoseći belu maramice na kojoj je pisalo “Mir u svetu“. Sa druge strane, njegova atraktivna protivnica pevala je pesme “Vlak“ i “ Bolujem u sebi“ a oba kandidata dobila su po pet glasova.

– Ja sam se odlučila za dvojku jer je imala bolju energiju, njena pojava mi je ostavila veliki utisak. Ali i Damjan je bio dobar, oboje zasluženo 5 glasova– kratko je komentarisala Ceca zbog čega je prednost dala kandidatkinji broj dva.

Dragan Stojković Bosanac imao je mišljenje da je maldi Makedonac do sada bio pevački najlošiji, ali mu je dao glas zbog poruke koju je nosio.

– Nisi se sastavio, katastrofa. Taj mir u svetu prosto je zahtevao da glasam, jer bi bilo da nisam za tvoju poruku jer danas je narod čudan, tako da sam se priklonio tome. A ti Branka dušo moja strahovito si napredovala naročito se to čulo u prvoj pesmi.Prvo sam mislio da je Đorđe lud što ti je dao tu pesmu, a onda si me demantovala– rekao je Boske a zatim pohvalio i Brankin spektakularni stajling.

Sa Bosancem se složila i Marija Šerifović kojoj je Branka u odnosu na Damjana bila preciznija i bolja.

– Damjane gajim simpatije prema tebi ali pevaš ono što smo već slušali i videli od tebe, uvek je nešto na makedonskom, ja ovu drugu pesmu nikad čula nisam. Dobio si priliku da se vratiš u takmičenje i trebalo je da sa mentorom smisliš nešto bolje– razočarana je bila Mara.

Međutim, Mili je objasnio je Damjan ima veliki problem sa jezičkom barijerom i da ga je u prošlom krugu pesma na srpskom koštala ispadanja.

– On mora da se drži ovog repertoara, tako je zaista– objasnio je mentor.

Mili i David poslali su svoje pulene da se lavovski bore u baražu, dok je Saša Popović najavio poslednji nastup za večeras u kome će se takmičar Miodrag Đokić naći sam na sceni.

– Armin Huremović je zbog privatnih razloga odustao, tako da će Miodrag pevati bez para- rekao je direktor.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac