Login/Registracija

Takmičari se TRANSFORMISALI, Marija URLALA IZ PETNIH ŽILA: „Je l’ si slepa bre više, PREKINI?!“

Duel između Damjana Dimevskog i Anje Mihajlović izazvao je mnoštvo pozitivnih reakcija, mada i nezadovoljstvo od strane pojedinih članova žirija, bar kada je reč o glasanju.

Devetnaestogodišnji momak iz Makedonije za večerašnji nastup odabrao je pesme „Jano mori“ i „Nikoj kako tebe ne baknuva“ i izazvao lavinu emocija.

Zadovoljni mentor Mili sve vreme je imao osmeh na licu dok je Damjan pevao, a tasteri podrške su se samo nizali.

Sa samo sedamnaest godina Anja je uspela da oduševi žiri svojim glasom, a večeras su „Imendan“ i „Bruka“ bili njen izbor za predstavljanje na Grandovoj sceni.

Zatim je simpatičan momak iz Skoplja uzeo trubu i podržao svoju koleginicu dok je izvodila Cecinu pesmu i osvojio svih šest glasova žirija i time sebi obezbedio direktan prolazak u naredni krug.

Devojka iz Violetinog tima izborila se za tri tastera čime Viki i nije bila baš zadovoljna.

– Oboje su bili toliko slatki i simpatični ulepšali su ovu emisiju. Koliko je ovo kolegijalno i lepo. I kandidat jedan i kandidat dva imaju po tri glasa, znači da će jedan da ispadne- rekla je Violeta koja nije obratila pažnju da je Dimevski prošao direktno u naredni krug, a to je najviše izrevoltiralo Mariju Šerifović.

– Ko ima tri glasa bre? On ima šest, prošao čovek dalje! Je l’ si slepa bre više, prekini?!- vikala je Mara na koleginicu vidno iznervirana, te poručila Ceci da kumu odmah vodi kod doktora.

Takmičari ne samo da su pokazali veliki talenat koji imaju, već su svojim nastupima privukli veliku pažnju budući da su se posvetili i svojim stajlinzima. Naime, oboje su se u jednom trenutku presvukli i to na sceni kako bi na pravi način dočarali numere koje pevaju.

– Damjane, ti si jedan biser, a kada je u pitanju ova devojčica smatram da je oštećena sa brojem glasova, mislio sam da je trebala da dobije još jedan glas- zaključio je Đorđe, a svoje oduševljenje nije krila ni Svetlana.

– Oni su veliko osveženje za večeras- poručila je Ceca, dok je roker dobacio – Ceco, dvoje su se tako smuvali!- i izazvao smeh u studiju.

Popović se malo našalio sa kandidatom te mu tražio da zasvira instrument kako bi proverio da li on stvarno ume ili je samo deo scenografije, a zatim bez razmišljanja Anji dao još jedan glas i time joj omogućio da se u baražu bori za svoj opstanak u daljem takmičenju.

Kao i uvek za kraj, Sale je dao reč mentorima. Međutim, ovoga puta Viki ne samo da je njega iznenadila, već i ostale članove žirija.

– Ma šta da pričam, muka me uhvatila- odgovorila mu je Violeta, što je Popovića ostavilo u šoku.

– Ej, ljudi, zamislite neće Viki da priča- rekao je sudija.

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: J. Jović