Login/Registracija

Takmičara TRAUMIRALI NA SCENI, Popović odbrusio Ceci: „Nismo mi kupili te SI*ICE da se ti igraš“

IMG 5421

Kad je stao na scenu „Zvezda Granda“ Miloš Bubanja (27) iz Herceg Novog imao je cilj da oduševi žiri, ali je trema očigledno bila jača.

Tokom izvođenje pesama „U tebe sam zaljubljen“ i „Kafana je moja sudbina“ dešavala se nesvakidašnja situacija, budući da su se smenjivali panik tasteri, a zatim i glasovi.

Niko nije bilo jasno šta se dešava, jer je žiri bio odlučan da mu da panik, ali je u poslednjem trenutku takmičar završio nastup sa čak tri glasa.

U jednom trenhutku je bilo 5 panik tastera, Ceca je povukla svoj glas – konstatovao je Saša Popović, na šta se Ceca Ražnatović pobunila.

0A0A4686

-Ne,nisam uopšte dala panik – rekla je, a Viki Miljković dobacila da se samo igrala sa tasterom i da je žonglirala.

-Ceco, nismo mi kupili te sisice da se ti igraš, nego da stisneš ili ne stisneđ- odbrusio joj je Popović, a ni ona mu nije ostala dužna, te mu je poručila da poveća dioptriju.

Ceca je dodala da Miloš nije bio za panik, a Marija Šerifović objasnila je zbog čega je dala taster za ispadanje, a u poslednjem trenutku promenila odluku.

-Mene je ovaj dečko zabavio, igrala sam. Dala sam mu panik jer prvu pesmu nije otpevao kako treba, a drugo, kad dobije četiri panika,a niko od kolega neće da podrži, daj bre neka ide kući sa tri ozbiljna glasa – prokomentarisala je Marija.

IMG 5431

-Vratićeš se kući sa tri ozbiljna glasa, a to što su te traumirali sa tri panika, nisi mogao ni da završiš pesmu -ironično je dobacila Ceca, a Dragan Stojković Bosanac pohvalio takmičara za borbu koju je vodio dok je pevao.

-Ovaj momak je za deset jer je izdržao panik tastere, dobio je glas za borbu koju je imao – rekao je Boske, a Ceca ironično dobacila:

-Jaoj, humani Bosanac, sva sam se naježila!

Boske je odgovorio da treba da bude srećan što je dobio tri glasa i da se njegov uspeh meri sa tim kao da je ušao u finale.

-Prazne priče, Miloše, prazne priče. Vežbaj i dođi sledeće godine – poručila je Ceca.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić