Login/Registracija

Mite Stoilkov progovorio o odnosu sa Viki iza kulisa „Zvezda Granda“: „Često smo se svađali“ (VIDEO)

stoilkovi

Proslavljeni finalista „Zvezda Granda“, Mite Stoilkov, koji je zauzeo visoko četvrto mesto u finalu, gostovao je u emisiji Grand magazin i promovisao svoj muzički prvenac, pesmu „Amajlija“.

Mite je pre nekoliko godina pobedio u „Pinkovim zcezdama“, a tek nakon „Zvezda Granda“ njegov put je krenuo uzlaznom putanjom. Pevač ističe da su emisije ovog tipa ipak najsigurniji put ka uspehu s obzirom na to da su veoma gledane.

Svako mora da se bori sam i da se trudi da ostavri svoje ciljeve. Neke pesme koje sam radio u Makedoniji trudi sam se da uradim na neki svoj, poseban način. Kada se završilo takmičenje u „Pinkovim zvezdama“ nekako je sve stalo. Tada sam se vratio u Makedoniju, bio je to veoma težak period za mene – otkrio je talentovani pevač.

Mite Stoilkov 1

Tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ pevačeva mentorka bila je Viki Miljković, a on nam je sada otkrio kako je tekla njihova saradnja iza kulisa takmičenja.

Dok sam radio sa Viki često smo se svađali jer sam ja želeo da pevam neke pesme koje nisu veliki hitovi i da ih donesem na svoj način. Nije da smo se zaista svađali, ali smo razmenjivali mišljenja i nalazili neki kompromis da pesma bude komercijalna, ali i da može da se otpeva onako kako treba – rekao je Mite.

Nakon što se završilo takmičenje u „Zvezdama Granda“, mnogi kandidati ostali su u prijateljskim odnosima, a Mite je u emisiji otkrio da li je i on stekao prijatelje među kolegama.

Naravno, mi smo se svi zaista držali zajedno tokom takmičenja i jedni drugima predlagali pesme. To druženje mi je zaista ostalo u sećanju. Nema među nama konkurencije, ja to nikada nisam tako gledao – kazao je on.

ms

Pevač je otkrio i ko se po njegovom mišljenu nakon takmičenja najbolje snašao.

Isak je po meni neko ko je zaista postigao veliki uspeh kao i Mahir. Sa druge starne moram da kažem da smo nekao svi za sebe pobednici. Ako pričamo o svim sezonama, neko sam ko preferira zabavnu muziku, ali Darka Lazića veoma volim da gledam i slušam njegove hitove. Darka bih izdvojio kao čoveka koji stalno radi. On je veoma popularnan i kod nas u Makedoniji. Voleo bih da jednom snimimo duet – iskreno je odgovorio pevač.

Autor: I.Grk