Login/Registracija

Opšti haos u „Zvezdama Granda“, Ceca eksplodirala: „Ovo je podmuklo!“

0A0A9563 1

Naredni duelisti bili su Aleksa Lalović iz tima Snežane Đurišić i mlada Sara Simeunović koja u ovoj sezoni brani boje tima Aleksandra Milića Milija.

Ovoga puta situacija nije bila neizvesna, već naprotiv, vrlo jasna. Momak iz Snežinog tima briljirao je i osvojio svih šest glasova, dok je Sara dobila samo dva glasa i to od Ane Bekute i Đorđa Davida.

ipiccy image 20 3

Ponosni takmičar odmah je poleteo mentorki u zagrljaj, a na žalost od Sare se ovoga puta opraštamo budući da je ispala iz takmičenja.

-Moram da kažem da sam iznenađen što je jedinica dobila šest glasova, mislim da nije baš za direktan prolaz- istakao je Saša Popović, dok je Marija smatrala da je samo imao sreću što je takmičarka iz duela bila mnogo lošija.

Među prvima se pobunio Mili koji je tvrdio da žiri nije realan.

-Šta je problem, spremao se dečko vidi se – dobacila je Šerifovićeva.

IMG 1886

U jednom momentu Mara je iznenadila pitanjem koje je bilo upućeno Saši Popoviću.

-Da li ćemo u sledećoj sezoni da sedimo isto ovako, mi članovi žirija ili ćemo konačno malo da se razmaknemo?- zanimalo je pevačicu.

-Evo kako bi ja uradio! Stavio bi Viki pored Ane Bekute, Bosanca obavezno pored Cece, Mara može bilo gde, nije problem. A Đole pored Milija. Šalu na stranu, biće malo drugačija scenografija- objasnio je Sale.

IMG 1379 1

Za razliku od Mare, Ceca je imala drugačiji predlog, a to je da žiri bude malo više blagonaklon prema takmičarima budući da se ona trudi da svakom mladom pevaču udeli reči podrške.

-Ovde te gleda pet miliona ljudi, deca izađu isprepadana, ovo podmuklo glasanje i saplitanje me toliko nervira! Nepravda me toliko boli da hoću majke mi moje mile da eksplodiram. To nešto na sitno tako- rekla je Ceca, a na pitanje zašto nije povukla glas za Snežinog kandidata ukoliko nije zaslužio ukupan broj glasova poručila:

-Zato što Đurišićka uvek podrži mog kandidata, lepo ga posavetuje i ne sapliće gha. Ovo dete nije za saplitanje već za konstruktivni savet- ljutito je poručila Svetlana.

0A0A9577

Ipak, Popović nije bio saglasan sa njenim stavom objašnjavajući da su „Zvezde Granda“ arena u kojoj se takmičari bore.

-To mora tako da bude, nema ovde milosti. Koliko ti mene voliš Svetlana?-našalio se Sale.

-Pa volim te!- odgovorila je Ceca zbog čega se Popović predomislio i priznao da je za sve u pravu.

IMG 2063

Ipak, šalu na stranu, Popović je i dalje tvrdio da se ovoga puta ne slaže sa glasovima žirija, iako su po njegovom mišljenju do sada uvek glasali realno.

-Takmičarka broj dva je Bogom dana, ali je već dva kola tužna- pokušao je da objasni svoje mišljenje Đorđe David, ali ga je prekinula svađa Bosanca i Milija.

Njuhova rasprava prerasla je u opštu gungula, a više se nije znalo ko se sa kim svađa te je Saša Popović prekinuo viku.

IMG 1899
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović