Login/Registracija

SVI U SUZAMA: Marija saopštila TUŽNE VESTI: „DOŠAO JE KRAJ“ (VIDEO)

Mariju Šerifović publika je zavolela zbog besprekornog glasa, ali i njene duhovitosti i neverovatnog smisla za humor koji neretko deli u svojim vlogovima.

Da publika ne može bez njenih zanimljvih videa svedoči ogroman broj pregleda i pratilaca koji sa nestrpljenjem čekaju svaki novi vlog, međutim danas ih je Mara neprijatno iznenadila.


– Moja jutjuberska karijera se na ovom stotom, jubilarnom videu završava. Znam da će biti suza, znam da vam neće biti lako i znam da ću vam nedostajati. Mada moram da priznam da ovo nije baš ono sto, sto, sto posto zato što mi svi u mom okruženju govore da ne uradim to- rekla je pevačica.


Glavni razlog za ovakvu odluku kako Šerifovićeva tvrdi je spremanje novog albuma koji iziskuje mnogo truda i vremena, ali ipak na samom kraju ostavila je tračak nade da će nastaviti sa svojom vlogerskom profesijom.

– Hvala vam na svemu! Da li ću snimati ne znam, najiskrenije nemam pojma. Ja i dalje glasam za to da ovde stanemo, ali eto ako baš budete ubedeljivi, ako me baš ubedite u suprotno i ako baš pokažete ljubav prema ovim vlogovima videću da nekada to nastavim. Negde je do vas, ali negde je i do mene. Svakako sam ja u ovome uživala, ali ajde da probamo zajedno da nađemo neko međurešenje- poručila je Marija.


Baš kao što smo i očekivali usledio je ogroman broj komentara i podrške da nastavi da snima i zasmejava publiku koja uživa da je prati na svakom koraku.

„Ne, ne, ne Marija, nemoj to da nam radiš!“, „Napravi pauzu, ali nemoj nam govoriti da je kraj“, „Marija ne nerviraj me, ti si jedina koju slušam“, „Ne prekidaj, gledam te čak iz Južne Afrike“, „Ne uskraćuj nam zadovoljstvo da se ovoliko smejemo“ samo su neke od reakcija njenih pratilaca.


Budući da je ovo stoti video koji je Mara okačila na svom Jutjub kanalu, rešila je da napravi retrospektivu vlogova koje je objavljivala skoro dve godine.

Pre nego što pogledate video spremite se za ozbiljnu dozu smeha:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović