Login/Registracija

SVI U ŠOKU Takmičarki PUKAO glas, članovi žirija SAGLASNI u jednom

Večeras ulazimo u novu i još neizvesniju fazu takmičenja – sedmi krug „Zvezda Granda“. Kako je Saša Popović najavio počinje borba za četvrt finale, a pritisak koji imaju kandidati je sigurno sve veći.

Ove subote led su probili Mustafa Mehić iz Marijinog tima i Nikolina Perković kojoj je mentor Đorđe David.

Dok je Mustafa odabrao narodni repertoar i pevao numere Šabana Šaulića i Mileta Kitića, Nikolina se predstavila pesmama grupe „Magazin“ i Vanna.

Ovaj duel završio se u korist Mustafe koji je osvojio svih šest glasova, dok se devojka iz Đoletovog tima izborila za pet tastera.

Viki je bila oduševljena težinom repertoara koji je odabrao momak iz Marijinog tima i izveo to bez greške, dok je Mili bio jedini član žirija koji nije dao glas Nikolini i time presudio u ovom duelu.

– On je bio mnogo ubedljiviji, ali ona se potrudila oko stajlinga. Vidi se da su oboje puno radili i potrudili se, međutim Mustafu volim još od prošle sezone- tvrdio je Mili.

Kada je u pitanju Mustafino izvođenje čini da nijedan član žirija nije uspeo da nađe manu.

– Što se Mustafe tiče zaista nemam šta da kažem osim divno. Nikolina ti si lepa, preslatka i znam da imaš zdravstvenih problema sa glasnim žicama. Malo si kasnila u pesmi, ali kada se sve to uzme u obzir svaka čast. Znam šta si sve primila od injekcija i lekova tako da bravo!- poručila je Snežana Đurišić.

Tek kada se Perkovićeva zahvalila na lepim rečima i komentarima podrške svi su mali prilike da čuju da joj je glas zaista izmene te da se suočila sa zdravstvenim problemom.

Kao pravi profesionalac ona se našalila na svoj račun i sa osmehom na licu prihvatila i negativne komentare i savete.

–  Sada pričam kao Josipa Lisac, a ne kao Nikolina- našalila se takmiačrka.

– Ti si sa ovakvim glasom si super pevala- konstatovao je i Saša Popović.

Ni Bosanac nije bio išta manje oduševljen Mustafinom interpretacijom te kako su obojica iz Bosne zaključio da Bosanci to tako rade.

– Ti si pokazao da kada se dođe spreman da se dobro peva. Tačka! Tako se peva u Bosni- rekao je Stojković koji je bio oduševljen što je Mehić ovako izveo pesme i zaboravio na tremu iako je večeras bio prvi takmičar koji je nastupio.

Da Marijin takmičar uvek bira teži put do dobre interpetacije i uspeha zaključila je i Bekuta.

– Moraš blagovremeno da uzmaš vazduh tamo gde treba, bićeš tako još bolji. Osetila se borba i tvoja želja da ideš dalje. Mislim da je ovo jedan od tvojih najboljih pojavljivanja i da si sad stvarno rešio da ideš do kraja- savetovala ga je Bekuta.

Na samom kraju reč su dobili i mentori koji nisu krili oduševljenje zbog predstavljanja svojih kandidata. Ponosna Marija zahvalila se Mustafi što je na pravi način izveo sve ono na čemu su vredno radili, dok je Đorđe David poručio da je zadovoljan s obzirom na problem koji je imala Nikolina.

– Ja uopšte nisam hteo da pomenem da si pukla- rekao je roker i uputio reči hvale i protivkandidatu.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović