Login/Registracija

SVETSKI, A NAŠI! Takmičari RAZNELI STUDIO, Saša na mukama: „IZUZETNO JAKA GRUPA“ (VIDEO)

Još jedna emisija sedmog kruga ostavila je neverovatan utisak kako na publiku, tako i na kandidate i njihove mentore. Svoj maksimum sinoć dalo je šesnaest kandidata od kojih se sedmoro plasiralo direktno u naredni krug, dok se njih pet izborilo za prolazak iz baraža.

Led su probili Mirza Karabegović i Sidik Šabanović i odmah napravili pometnju. Oni su sjajan primer da prvi par ne mora da pokaže tremu i nesigurnost već samo ono najbolje što je žiri i debelo nagradio.

Lepo su počeli kandidati, ali i žiri koji je bio jednoglasan i tokom narednog duela u kome su se borili Nenad Osmanović i Miloš Kovačević. Da bude još neizvesnija situacija usledilo je natpevavanje, ali i preglasavanje. Usledio je neočekivan postupak Saše Popovića, a o čemu se radi i saznajte OVDE.


Kako se takmičenje zahuktava tako su kriterijumi i očekivanja žirija veći te ne iznenađuju i negativni komentari mentora.

Hanad Džehverović i Saša Popović dokazali su da su sjajni vokali, ali sudeći po komentarima čini se da neke stvari fale, a negde ima viška.
– Dobro pevaš, ali moram nešto da ti kažem, ali da se ne naljutiš… Ovo ti govorim kao neko ko ceo život muči muku sa kilogramima. Kako sa škembetom bela majica? Ne može, još kad si pevao ovu drugu pesmu trese se cela scena od tebe, pa onda te pantalone… Što ih nisi skratio i suzio, pa što nisi sako suzio da izgaš tri broja manje? – pitala je Marija, ali to nije sve. Urnebesan predlog koji je sve nasmejao imao je i sudija Saša Popović!Ipak, Mariju Šerifović izrevoltirala je još jedna stvar već tokom narednog duela u kome su učestvovali Strahinja Živanović i Natalija Joksimović.

– Gledamo te koju godinu za redom ovde. Zašto?- zanimalo je Mariju, a kako se njihova konverzacija završila i šta joj je takmičar odgovorio saznajte OVDE.


Da Zvezde Granda mogu na crtu i svetksim muzičkim takmičenjima svedoči duel Nermina Handžića i Atomske Mine od čijeg scenskog performansa su popadale vilice.

– Boske kad je video bič on odmah povukao glas, uplašio se- konstatovao je Saša Popović.

Rešio je Sale sinoć da iznenadi i publiku i tamičare, te se umesto četiri kandidata u sledeći krug iz baraža plasiralo njih pet.


– Ovo je izuzetno jaka grupa- potvrdio je Saša kome sigurno nije bilo lako da odabere najbolje.

Ko je u potpunosti fascinirao žiri i dobio na samom startu šest glasova pa tako sebi obezvbedio mesto u osmom krugu saznajte OVDE.

Kako je izgledala njihova borba i kako su se predstavili saznajte u videu u nastavku:

Ukoliko ste nešto propustili vreme je da saznate šta se sve dešavalo, zato trk da pogledate celu emisiju klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović