Login/Registracija

Sve same dileme! VIKI ILI JELENA – rok ili narodnjaci? Ova epizoda je bila puna NESUGLASICA (VIDEO)

Jako uzbudljiva emisija je za nama. Čini se da su novi krug i nova pravila uneli malo svežine u studio, te su i kandidati i žiri bili i više nego dobro raspoloženi, Večeras je nastupalo 18 kandidata.

Za razliku od prethodnog kruga, gde su Milijevi kandidati bili u duelu sa ostalima, sada su svi bili jednaki, te nije bilo lako izdvojiti najbolje. Četiri kandidata je prošlo direktno dalje, desetoro su se borili u baražu a četvoro je dobilo svega jedan ili dva glasa, što ih je automatski diskvalifikovalo za sledeći krug.


Od prvog nastupa vodila se ljuta borba. Takmičari su se naoštrili strpljenjem, vežbali su dosta ali su pripremili i zanimljive performanse. Međutim, večeras bitku nisu bili samo takmičari, već se vodila i borba za ljubav, ali između članova žirija. Jelena je opasno zamerila Džordžu kada je rekao da je Viki najbolja osoba koju je upoznao. Da diva mu to nikada neće oprostiti, dokaz je i to što je pozvala sve gledaoce da ga otprate i blokiraju na Instagramu. U koštac su se uhvatile i Snežana i Ana, te se vatra još više razbuktala. 


„Ulje na vatru“ dolili su i takmičari koji su digli ceo studio na noge, razigrali publiku i sve prisutne i pokupili sve glasove. Ipak. radost je trajala kratko, jer je nova borba bila na pomolu. Budući da je samo jedan mogao da ode direktno, žiri je ponovo glasao i tom prilikom, u baraž je išla Anina kandidatkinja. Smatrajući da glasanje nije bilo pravedno, Bekuta je svima poručila da treba da se stide.

Ako neko uvek može onako od srca da nas nasmeje, to je zasigurno voditelj Voja Nedeljković. Njemu je to i večeras pošlo za rukom kada se javio iz bekstejdža, a uz njega je bila trudnica, supruga i podrška jednog kandidata. Tom prilikom, voditelj je zamolio da takmičara puste u sledeći krug, kako bi par otišao svojoj kući, jer on nije spreman da je porađa, ako do toga dođe. Da li zbog njega ili zato što su već planirali da ga puste, kandidat je dobio priliku da zapeva ponovo u baražu.


U nastavku smo imali još jedan okršaj koji je pretio da postane muzički rat, jer je Bosanac rekao da je rok – tandara mandara – muzika, a znamo svi da se u rok ne sme dirati, dok je Džordž u blizini. Bosanac tvrdi da će narodnjaci pobediti, jer uvek pobeđuju, a David se nikako nije složio sa tim. Da stvar bude zanimljivija, oni su pozvali Milija da se prikljući ovoj temi kako bi razrešili dilemu.

Došli smo i do kraja emisije i kao poslednja dilema ostalo je finalno glasanje. Ko su desetoro veličanstvenih koji, po žiriju, zaslužuju da idu dalje, pročitajte OVDE.


A ukoliko ste propustili, celu emisiju možete pogledati OVDE:
Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: K. Stanković