SVAKA ČAST Nensi se pohvalila prestižnim priznanjem (FOTO)

Nevena Stojanović Nensi ovu sezonu „Zvezda Granda“ završila je kao finalista i tako ostvarila dugogodišnju želju da se plasira u sam vrh takmičenja. Kandidatkinja iz tima Ane Bekute vredno je radila ove sezone i od svoje mentorke skupljala znanje, pa nas je tako iz kruga u krug iznenađivala svojim napretkom. 

Nevena publici još uvek nije predstavila svoju prvu pesmu u karijeri, ali to nije bila prepreka da ova mlada dama već dobije priznanje na osnovu svog pevačkog talenta.

……

Naime, zvezda Granda prisustvovala je dodeli godišnjih muzičkih nagrada „Car Konstantin“ u Nišu, gde je dobila prestižno priznanje za izuzetne vokalne sposobnosti. „Eto, stiže prva nagrada i pre prve pesme, hvala organizatorima!“, napisala je ponosna Nensi u objavi.

……

Nevena se na svom Instagram nalogu pohvalila plaketom i statuom, a u komentarima je od svojih pratioca dobijala čestitke.

cd1b6687e8d9d7ca28fcd64b3adf726bed8cd2c0

U polufinalnoj emisiji „Zvezda Granda“ Nevena je oduševila nastupom i konačno se plasirala u finale, a kako je to izgledalo pročitajte OVDE.

PITAMO VAS Koja finalistkinja „Zvezda Granda“ je NAJSTILIZOVANIJA? (FOTO)

Foto: Privatna arhiva,
Autor: M.Jeremić