„SVAĐAMO SE K’O NEMAC I RUS“ Braća Kazić uputili važnu PORUKU KOJA BUDI NADU! (VIDEO)

Braća Aleksandar i Dimitrije Kazić u „Zvezdama Granda“ ostavilki su jak utisak na publiku i žiri, a njihove neobične nastupe iz subote u subotu jedva smo čekali da vidimo.

Osim što su odlični pevači, oni su i dobri glumci, a ni scenski i veoma efektni nastupi nisu im uopšte strani.

Ekipa Grand Online portala imala je priliku da provede dan sa čuvenom braćom Kazić i sazna detalje koje sigurno niste znali. Kako je izgledalo njihovo prvo pojavljivanje u Grandu, ali i kakav je čelnik „Granda“ Saša Popović kao mentor ispričao nam je Aleksandar. 

– Prvi dolazak u Grand je bio kada smo imali probu sa našim tadašnjim mentorom Šerifom Konjevićem, kada je krenula korona, Šerif više nije mogao da dolazi i Saša je rešio da nas ne ostavi na cedilu i da nas on uzme. Otkako smo krenuli sa Popovićem, mislim da smo pevali pesme koje nikad nisu pevane u „Zvezdama Granda“.

ea7246e2e677f9026fd1788b10602b2c9fbc2d7d

Talenat za pevanje nasledili su od oca, a muzika je bila njihova ljubav još od malih nogu.

– Od rođenja, otac nam je bio harmonikaš… On je bolje pevao i od mene i od njega, tako da smo u muzici od kada znamo za sebe – rekao je Aleksandar, a onda se Dimitrije nadovezao:

– Dok kod mene nije ista priča… Ja sam bio policajac i onda sam skontao da više nisam za to i odlučio sam da postanem pevač… U ovoj državi kada kažeš da hoćeš da ostaviš državni posao, beneficiran radni staž, redovnu platu da bi pevao i svirao za 500 ili 1.000 dinara, svi ti kažu „ti si budala“, međutim ja sam znao da vidim stvari unapred i isplatilo se… Sve što sam želeo se ispunilo. 

225f15a0011a8ac4b243c422cbe6d758beac5dd2

Kazići su nam otkrili i kako se slažu i da li dolazi do sukoba mišljenja s obzirom da uver nastupaju u paru.

– Za svaki ton se borimo – rekao je Dimitrije.

– Toliko imamo elana, i žara i želimo da sve bude kako treba… Svađamo se kao Nemac i Rus – priznao je Aleksandar.

05ccc74d2113a9f9e48f3a2556f8e6ae7ffbd954

Tvrde da su od samog starta znali da će to što nastupaju u paru biti pun pogodak, a onda su uputili važnu poruku svima.

– Svi znamo da se ovde braća svađaju za među, za njivu i kada vidite dva brata na sceni koji pevaju i koji se raduju nema ko neće obratiti pažnju i reći da je to dobro. Probudi ti neku nadu u životu da ćeš i ti sa bratom biti dobar, to jeste suština svega. Nije suština popularnost, ni pare, suština je doneti osmeh i radost ljudima…  – zaključio je Dimitrije.

Ceo intervju sa Kazićima pogledajte u videu ispod teksta!

Autor: D. Bukovčić/ S. Čumić