Login/Registracija

SVADBA DECENIJE: Venčali se Aleksandra i Filip (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas će izgovoriti sudbonosno „da“. Pevačica je stigla u dom Živojinovića na Bežanijskoj kosi gde se fotografisala u prelepoj venčanici. Iz Brenine porodične kuće Filip i Aleksandra odvezli su se kočijom u crkvu sv. Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi u kojoj će se venčati.

Filip je tokom crkvenog venčanja sve vreme držao za ruku svoju izabranicu, a odmah iza njih stojali su kumovi Aco Pejović i Miloš Teodosić kao i članovi porodica. Nakon izgovaranja sudbonosnog „da“ usledio je i romantični poljubac. Lepa Brena zablistala je u haljini boje lavande sa fascinatorom i izgledala je kao da prisustvuje kraljevskom venčanju, a do nje su bile i Filipova majka Zorica Nakić koja je odabrala zelenu toaletu kao i Aleksandrina mama Borka Mihajlović. 

Kako saznajemo, posle ceremonije Bobi Živojinoviću se otela i po koja suza radosnica. Za razliku od njega, Lepa Brena uspela je da se suzdrži od plakanja i vodila je računa da sve protekne u najboljem redu pa je kao brižna svekrva namestila venčanicu Aleksandri. 

Mladenci su se iz crkve odmah uputili u dom, gde će biti sve do odlaska u restoran gde se nastavlja svadbeno slavlje. Kako saznajemo, ispoštovali su tradicionalni običaj pa je Filip preneo Aleksandru preko praga.  Oko 17 časova sledi svadba u Belexpocentru kojoj će prisustvovati veliki broj zvanica iz javnog života.

Uskoro opširnije… 

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A.Bakić