OVAKO JE IZGLEDALO POTPISIVANJE UGOVORA Granda i Pinka: Ceca i Popović otkrili šta misle o transferu (VIDEO)

Direktor „Grand produkcije“ je danas potpisao ugovor sa vlasnikom Pink televizije, čime je zvanično potvrđen prelazak Grandovih popularnih TV formata na komercijalnu televiziju.

Posle osam godina, najgledanije muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ ponovo će se emitovati na Pinku, isto kao i emisije „Zvezde Granda Specijal“ i „Praktična žena“.

POTPISIVANJE UGOVORA SA PINK TV GORAN SLJIVIC SASA POPOVIC I ZELJKO MITROVIC 4

Ugovor između Željka Mitrovića, vlasnika Pink televizije, i Gorana Šljivića, direktora „Grand produkcije“ potpisan je danas u prisustvu kreativnog direktora Saše Popovića, kao i članova žirija Cece Ražnatović i Đorđa Davida.

1665755260969

Naša produkcija uvek je bila otvorena za vrhunske profesionalce i one koji mogu da odgovore izazovu, te se saradnji sa televizijom Pink kao takvom, radujem. „Zvezde Granda“ su „Zvezde Granda“, zna Željko kada su krenule 2004. godine kako je to bilo. Prošlo je osam godina otkako smo poslednji put bili na Pinku sa ovim formatom. Pa Ronaldo je 2013. ili 2014. godine otišao u Real Madrid, evo ove godine se ponovo vratio u Mančester, tako i mi. Evo sad se vraćamo obostranom željom izjavio je kreativni direktor Granda Saša Popović, dok je Ceca dodala:

– Oprilike ja se vraćam svojoj kući – Pinku i drago mi je zbog ove saradnje. Pink je prvenstveno muzička televizija, a Grand je krenuo na Pinku, tako da mi je mnogo drago, jer mislim da Grand kao najgledaniji format pripada najgledanijoj televiziji.

POTPISIVANJE UGOVORA SA PINK TV DJORDJE DAVID CECA ZELJKO MITROVIC 11

Pogledajte kako je izgledalo potpisivanje ugovora, a mi se gledamo od 5. novembra u novoj sezoni „Zvezda Granda“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić