Login/Registracija

Štip protiv Velike Kladuše, Ceca protiv Milija, a odluka NEOČEKIVANA

Pravo iznenađenje desilo se pred sam kraj ovonedeljne emisije „Zvezde Granda“, kada je Saša Popović doneo odluku koja je sve u studiju ostavila i bez teksta. Čak i čuvenu šestoru i mentore. 

Sve je počelo sa duelom momka iz Štipa Gorana Toneva (21), takmičara iz tima Cece Ražnatović i Harisa Hrnčića (25) iz Velike Kladuše, iz tima Aleksandra Milića.

Ova dva sjajna i energična momka priredila su sjajan rokenrol spektakl izvođenjem pesama „Kao kakao“ i „Visoki Štikli“, kao i „Ljubavna“ i „Dolazim za pet minuta“.

– Nemojte da se iznenadite, sve je ovde moguće, rokenrol, folk, opera, „Zvezde Granda“ – konstatovao je Voja Nedeljković tokom duela koji je na kraju rezultirao maksimalnim brojem glasova žirija. 

Usledilo je preglasavanje čuvene šestotke, ali je i dalje bilo nerešeno. Kako je rezultat 3:3 značilo da odluku treba da donese sudija Popović, tako je tenzija u studiju rasla. 

– Pazite sad, Ceca protiv Milija, Mili protiv Cece, to mi je sviđa- rekao je Saša, a Mili se nadovezao i dodao: – Saša protiv Milija, tako je svaki put kad ti treba da odlučiš.

Kako je tenzija bila velika, kako kod takmičara, tako i kod mentora, Saša je rešio da napravi presedan i obojicu pusti direktno u četvrti krug. 

– Troje kandidata idu direktno, znači ako jedan od vas prođe to je četvoro, a onda sedmoro treba da ide u baraž i ja nemam koga da izbacim. Zato nema baraža, svi su prošli. U ovoj emisiji je prošlo 12 kandidata, što znači da samo četvoro njih vraćamo. Hvala lepo i doviđenja – poručio je Saša što su svi u studiju pozdravili ovacijama. 

– Kakav kraj, ovako nešto nismo mogli ni da predvidimo – zaključila je Sanja Kužet. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić