Login/Registracija

Stigla do finala pa IZNENADILA komentarom da je ANONIMUS

Tokom učešča u „Zvezdama Granda“ Belma Huseinefendić stekla je veliku popularnost, a mnogi su joj predvideli veliku i uspešnu karijeru. Nedavno je objavila singl „Šibam dalje“ na koji je posebno ponosna jer je glavni „krivac“ kako za tekst, tako i za spot.

– Svaki projekat uvek može da bude bolji, ali ja mislim da za moj početak i prvu stepenicu sam okej s obzirom da nisam ulazila sa velikim očekivanjima. Vidim da se dosta dopada ljudima što sam umešala prste u pesmu i spot. Kažu da treba da nastavim to da radim i da se dodatno usavršavam, a to mi je super znak za početak. Za prvu pesmu i blagog anonimusa ja sam stvarno prezadovoljna- istakla je Zvezda Granda.

Iako je prethodne sezone stigla do samog finala i pokazala da je ogroman talenat, pevačica tvrdi da je ispred nje dugačak put.

– Skromnost je moja vrlina! Ako se poredim sa nekim velikim ljudima onda ja jesam anonimus, ali smatram da ću vremenom biti puno bolja i poznatija. Usavršavaću svoj rad, ovo mi je neka samokritika- tvrdi Belma.

Baš kao što kaže njena pesma „Šibam dalje“ ne planira da staje kada su u pitanju novi projekti na kojima uveliko vredno i temeljno radi.

– Dalje spremam neke obrade koje su uskoro gotove, pa možda krajem leta ili krajem godine iznenadim ponovo publiku- otkrila je.

POGLEDAJTE I

„BILO JE PRESTRAŠNO“, Belma otkrila TRAUMATIČNU SITUACIJU sa prakse u Domu zdravlja

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović